°C 15

Mraclin zgoditkom Anđelka Domitrovića šokirao Bunu

02.05.2018.

Redakcija

Lokalni derbiji oduvijek imaju posebnu draž. Osjetilo se to i jučer u Maloj Buni gdje su se sastali Buna i Mraclina. Lijep dan, idealni uvjeti za igru, kao i lijepo popunjeno gledalište bili su dodatni motiv za sve igrače. Navijačke skupine Uvijek žedni i GPP dali su onaj završni štih na derbi u kojem su slavili gosti iz susjednog Mraclina.

Većim dijelom bila je to tvrda i neizvjesna utakmica u kojoj je sve mirisalo na podjelu bodova i nepobjedivost Bune na domaćem terenu. No, jedna pogreška mladog vratara Bune Filipa Raka kojem je ispala lopta iz ruke gurnula je u priliku Anđelka Domitrovića koji nije propustio realizirati dobiveni poklon za veliko slavlje na terenu, ali i na tribinama koje se nastavilo i nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

Domaća momčad koja je nastupila oslabljena za neigranje Mihaela Odrčića, Marka i Ivana Raka, te Marija Starčevića nakon 2,5 godine pokleknula je pred domaćom publikom, koju će pokušati razveseliti u nedjelju kada u Malu Bunu stiže Turopoljac.

1.ŽNL, 16. KOLO 
NK BUNA – NK MRACLIN 0:1 (0:0) 
STRIJELAC: 0:1 A. Domitrović (89) 
NK BUNA: F. Rak, Kostadin, Jušić, Dumbović, Ruklić, M. Kuzmić, F. Kuzmić (od 51. Šestak), Huđber, J. Rak (od 36. Mrkonjić), Vujnović, Škojc. TRENER: Miroslav Lukinić 
NK MRACLIN: Dražić, Petravić (od 77. Juračić), Jakovljević, Dolibašić, J. Domitrović, A. Domitrović, Ćevid, Onić (od 57. Bartolović), Kapović, Starčević (od 70. Cvetnić), Čičak. TRENER: Vlado Horvat