°C 22

Može li Vinogradar iznenaditi Inter?

03.12.2018.

Ivana Ćurić

Utakmicu sezone sutra igra jaskanski Vinogradar koji u natjecanju Kupa Hrvatske gostuje u Zaprešiću kod Intera.

Već po četvrti puta u svojoj povijesti Vinogradar će se boriti za ulazak u polufinale, a prethodna tri pokušaja do sada nisu bila uspješna. Zelene su redom zaustavljali Rijeka, Cibalia i Hajduk, a protivnik će ovog puta biti zaprešićki Inter. U svakom slučaju pred Vinogradarom je još jedna povijesna utakmica, a pred njegovim igračima prilika napraviti najveći rezultat u klupskoj povijesti.

U klupskoj organizaciji put Zaprešića će dva autobusa navijača, veliki broj navijača koji će putovati u vlastitom aranžmanu, dok će svi ostali moći izravan prijenos pratiti putem TV prijenosa.

Inter je u posljednjim utakmicama podigao formu i svakako je veliki favorit, ali Kup je specifično natjecanje kao stvoreno za iznenađenje koje, nadamo se, neće izostati niti ovog utorka. Vinogradar svoj optimizam i sportsku pozitivu može graditi na činjenicama kako su uvjerljivo vodeći na ljestvici 3. HNL Zapad te kako u svojim redovima imaju nekoliko igrača s prvoligaškim iskustvom koji bi u ovakvoj utakmici mogli biti prevaga. Dodajmo i kako Inter otvara vrata stadiona te se ulaz na Kup utakmicu neće naplaćivati. (LC)