°C 7

Mlade goričke rukometašice 'okupirale' Gradsku dvoranu

14.01.2019.

Redakcija

Velikogorička Gradska dvorana u nedjelju je bila krcata mladim rukometašicama. Neke su igrale turnir 1. Hrvatske kadetske lige - Zapad, a neke su marljivo radile, trenirale i učile na regionalnom okupljanju selekcija Zagrebačke županije djevojčica rođenih 2004. i 2005. godine.

ŽRK Udarnik ugostio je mlade rukometašice Samobora i u dvoboju 5. kruga 1. HKRL Zapad slavio s 25:18. Gošće Velike Gorice bile su i mlade reprezentativke Kine, koje su nastupile van konkurencije i upisale poraz od Udarnika 19:26.



Kadetkinje Udarnika upisale su nove vrijedne bodove, a u idućem krugu 20. siječnja u Gradskoj sportskoj dvorani dočekuju Lokomotivu i Sesvete.

Pod vodstvom Saše Vučića predvodile su Gabrijela Skrbin, Erika Štefanić, Marija Perković, Karla Brakus, Doris Katalinić, Lucija Lovrić...

Regionalnom okupljanju domaćin je bio ŽRK Gorica, a u Gradsku dvoranu stigle su rukometašice klubova Zagrebačke županije 2004/05 i 2006/07 godišta. Bilo je tu, osim domaćih cura, i djevojčica iz Dugog Sela, Rugvice, Zeline, Ivanića, Sloge, Samobora, Zaprešića, ŽRK Petrinia, ŽRK Trnina, ŽRK Bistra, RK Laurus, koje su pažljivo 'upijale' sve savjete što su ih dobivale...



Dio trenerske ekipe rukometnog saveza Zagrebačke županije bili su Lukrecija Čurek (ŽRK Gorica) i Saša Vučić (ŽRK Udarnik).