°C 6

Malonogometni turnir Zelina u samoj završnici

09.01.2018.

ivana

Posljednji je dan četvrtog izdanja Malonogometnog turnira "Zelina" na kojem će tijekom današnjeg dana snage odmjeriti kadeti.

Turnir je počeo odmah iza Nove godine, 2. siječnja, a svakog radnog dana u gradskoj sportskoj dvorani sastajale su se momčadi po kategorijama počevši od prstića među kojima su najbolji bili igrači ekipe NK Zelina I. Drugo mjesto pripalo je Naftašu, treće Prigorju, a četvrto Donjoj Zelini. Organizatori su istaknuli kako je to bio lijep početak ovogodišnjeg turnira, a ekipe prstića ponovno će se družiti i na ljetnom turniru.

Nagrađeni su i najbolji pojedinci među "prstićima" a to su bili:Filip Pažić (Zelina) najbolji strijelac, Juraj Frigan
(Zelina) najbolji igrač te Niko Šeremet (Naftaš) najbolji golman.

Drugog dana natjecanja zaigrali su limači, a prvo mjesto osvojili su dečki iz Nogometnog kluba Križevci. Drugoplasirani su bili NK Prigorje, zatim Vrbovec treći te NK Zelina I kao četvrta ekipa. Najbolji golman među limačima bio je Gabrijel Filipčić (Prigorje), najbolji igrač Gabrijel Šargač (NK Križevci), a najbolji strijelac Dino Božurić (NK Zelina I)


Na turniru mlađih pionira prvo mjesto osvojila je momčad iz Križevaca također najbolje je branio Ivan Fištrović (NK Križevci), Leo Kuzmek iz Vrbovca proglašen je najboljim igračem, a najbolji strijelac bio je Ivan Matejaš (NK Križevci).

Nakon mlađih pionira na parket su istrčali i nogometaši iz kategorije pionira gdje su slavili ponovno nogometaši NK Križevci. Drugo mjesto pripalo je Prigorju, treće Kašini, a Vrbovec je natjecanje završio na četvrtom mjestu.
Dodajmo i kako je Mihael Srbljinović bio najbolji igrač u ovoj kategoriji, a Karlo Hadrović najbolji golman, obojica iz slavljeničke križevačke ekipe dok je Patriku Latinoviću iz NK Prigorje pripala titula najboljeg strijelca.

Jučer su svoj dio odradili juniori među kojima su najbolji ili igrači Alpas teama. Za pobjedničku momčad igrali su i Luka Kalihar (najbolji golman) te Luka Povoljnjak (najbolji strijelac) dok je nagrada za najboljeg igrača juniora pripala Dini Litviću iz ekipe Zelina 1.

U tijeku je i završnica turnira Zelina uz natjecanje kadeta, a pobjednici će biti poznati tijekom današnjeg dana. Cijeli turnir odigrava se u organizaciji naravno NK Zeline te pod potkroviteljstvom Grada.

 

(Ivana Crnković/foto: Facebook NK zelina)

Galerija slika

Malonogometni turnir Zelina u samoj završnici Malonogometni turnir Zelina u samoj završnici Malonogometni turnir Zelina u samoj završnici Malonogometni turnir Zelina u samoj završnici Malonogometni turnir Zelina u samoj završnici Malonogometni turnir Zelina u samoj završnici Malonogometni turnir Zelina u samoj završnici Malonogometni turnir Zelina u samoj završnici Malonogometni turnir Zelina u samoj završnici