°C 7

Mali Vatreni u Velikoj Gorici imaju posljednju provjeru prije početka kvalifikacija za Euro

04.09.2019.

Damir Žbulj

Mlada hrvatska U-21 nogometna reprezentacija okupila se u Velikoj Gorici, gdje će odraditi pripreme prije početka kvalifikacija za iduće Europsko prvenstvo.

Izbornik je i dalje Nenad Gračan, a na popisu za novi ciklus su vratari Adrian Šemper i Dinko Horkaš, braniči Borna Sosa, Branimir Kalaica, Domagoj Bradarić, Boško Šutalo, Luka Hujber, Vinko Soldo i Matko Zirdum, vezni igrači Luka Ivanušec, Lovro Majer, Nikola Moro, Kristijan Bistrović, Mihael Žaper, Ivan Lepinjica, Darko Nejašmić i Ivan Posavec te napadači Sandro Kulenović, Antonio Marin, Ivan Dolček, Mario Ćuže i Bruno Bogojević.

Hrvatska će u četvrtak na velikogoričkom Gradskom stadionu od 20 sati odigrati prijateljski dvoboj s Ujedinjenim Arapskim Emiratima, dok je u utorak 10. rujna na rasporedu kvalifikacijski dvoboj sa Škotskom, na šibenskom Šubićevcu.

Nova je to prilika za turopoljske ljubitelje nogometa da u Velikoj Gorici pogledaju buduće hrvatske zvijezde, poput Ivanušeca, Bradarića, Majera, Kalaice, Nejašmića, Kulenovića...

Stadion svoja vratar otvara u 17.30 sati, ulaz je besplatan i vjerujemo kako će tribine biti solidno ispunjene i kako će navijači dati dodatnu podršku našim mladim zvijezdama u hrvatskom dresu u posljednjoj provjeri na početku puta prema idućem Euru, kojem su domaćini Slovenija i Mađarska.

Utakmica protiv Emirata samo je prva u nizu, jer će u bliskoj budućnosti na Gradskom stadionu razne mlade selekcije hrvatske nacionalne izabrane vrste biti domaćini svojim suparnicima.