°C 23

Limačima "ZG PRSTEN VG BOYSI" srebro i trofej najboljeg strijelca na "Dugoselku"

07.01.2019.

Redakcija

Na 13. izdanju Dječjeg malonogometnog turnira „Dugoselko 2018./2019.“ koje je krajem protekle godine održano u Dugom Selu gorička ekipa limača „ZGPRSTEN VG BOYSI“ ostvarila je sjajan rezultat te se kući vratila sa srebrnom medaljom oko vrata.

Naime, ekipa goričkih limača pod vodstvom Miroslava Grubišića zaustavljena je tek u finalnom srazu s domaćinom NK Dugo Selo koji ih je svladao s minimalnih 1:0. Prije toga redom su pobijedili momčad Čazme (5:2), Vrbovca (4:0) te druge ekipe NK Dugo Selo koju su u polufinalnom dvoboju svladali 3:1.

Uz ovaj veliki rezultat, ekipa ZG PRSTEN VG BOYSI odnijela je još jedan veliki trofej- nagradu za najboljeg strijelca koja je pripala mladom Patriku Volarević. Naime, Patrik je protivničke mreže pogađao čak osam puta čime je uvjerljivo zasjeo na sami vrh najučinkovitijih strijelaca ovogodišnjeg „Dugoselka“.

Nošeni ovim sjajnim uspjehom, gorički limači s natjecanjima su nastavili nakon samo nekoliko dana kada su sudjelovali na turniru „Horugvić 2019.“ koji je proteklog vikenda odigran u Rugvici.

Ondje su u prvom kolu svladali Odru 1:0, dok su u drugom susretu poraženi od ekipe MM 2:0. U trećem kolu Goričani su snage odmjerili sa ekipom iz Sesvetskog Kraljevca koju su svladali 4:2.

Unatoč velikim ambicijama zasnovanima na kvaliteti ekipe, na Horugviću nažalost nisu uspjeli ponoviti uspjeh iz Dugog Sela, ili otići do samoga kraja, već su u četvrtfinalu poraženi od ekipe Vrbovca. Iako su pružili puno bolju partiju Goričani su nakon regularnih 1:1 na kraju ispali nakon raspucavanja sedmeraca u čemu su se Vrbovčani pokazali nešto preciznijima.

Za srebrnu ekipu ZG PRSTEN VG BOYSI nastupali su Niko Herak, Mihael Blažević, Tomislav Krajcar, Patrik Volarević, Ivan Preložiček, Ivan Krznar, Fran Dukić, Sebastijan Munđer, Luka Marlović, Fran Grubišić i Lovro Fištrek.

Galerija slika

Limačima "ZG PRSTEN VG BOYSI" srebro i trofej najboljeg strijelca na "Dugoselku" Limačima "ZG PRSTEN VG BOYSI" srebro i trofej najboljeg strijelca na "Dugoselku" Limačima "ZG PRSTEN VG BOYSI" srebro i trofej najboljeg strijelca na "Dugoselku" Limačima "ZG PRSTEN VG BOYSI" srebro i trofej najboljeg strijelca na "Dugoselku" Limačima "ZG PRSTEN VG BOYSI" srebro i trofej najboljeg strijelca na "Dugoselku" Limačima "ZG PRSTEN VG BOYSI" srebro i trofej najboljeg strijelca na "Dugoselku" Limačima "ZG PRSTEN VG BOYSI" srebro i trofej najboljeg strijelca na "Dugoselku" Limačima "ZG PRSTEN VG BOYSI" srebro i trofej najboljeg strijelca na "Dugoselku" Limačima "ZG PRSTEN VG BOYSI" srebro i trofej najboljeg strijelca na "Dugoselku" Limačima "ZG PRSTEN VG BOYSI" srebro i trofej najboljeg strijelca na "Dugoselku" Limačima "ZG PRSTEN VG BOYSI" srebro i trofej najboljeg strijelca na "Dugoselku" Limačima "ZG PRSTEN VG BOYSI" srebro i trofej najboljeg strijelca na "Dugoselku" Limačima "ZG PRSTEN VG BOYSI" srebro i trofej najboljeg strijelca na "Dugoselku" Limačima "ZG PRSTEN VG BOYSI" srebro i trofej najboljeg strijelca na "Dugoselku" Limačima "ZG PRSTEN VG BOYSI" srebro i trofej najboljeg strijelca na "Dugoselku"