°C 8

Kurilovčani bolji od Gorice II

16.02.2018.

Ivana Crnković

Na terenu s umjetnom travom Gradskoga stadiona u Velikoj Gorici prijateljski susret 14. veljače su odigrali igrači HNK Gorice II i Kurilovca.

Razlika u kvaliteti itekako se osjetila te su iskusni gosti iz Kurilovca na kraju slavili s visokih 6:1 ušavši napokon u visoki postotak realizacije koja je izostala u prva dva susreta protiv Lukavca i Hrvatskog dragovoljca.

Izuzetno raspoložen za igru bio je trostruki strijelac Filip Hodak, a uz njega među strijelce su se upisali i Ivan Horvat, Kristijan  Brčić i Stipe Pralas, dok je počasni pogodak za mladu momčad Gorice postigao Mateo Velić.

U jučerašnjem susretu u dresu Udarnika debitirali su dojučerašnji igrači HNK Gorice Luka Povoljnak i Petar Lukrecijan Čurek koji su se predstavili u jako dobrom svjetlu, a sportski direktor Darko Janječić vjeruje kako će svojim igrama i oni poput Antonija Krsnika zavrijediti povratak nazad u Goricu. (Dr)

PRIJATELJSKA UTAKMICA
HNK GORICA II – NK KURILOVEC 1:6 (0:4)

STRIJELCI: 0:1 Hodak (7), 0:2 Horvat (20), 0:3 Hodak (35), 0:4 Hodak (45), 0:5 Brčić (51), 1:5 Velić (60), 1:6 Pralas (80)
HNK GORICA II: Kelihar, Perić, K. Krizmanić, I. Krizmanić, Radoš, Božić, Šroler, Blatančić, Roginić, Krpečanec, Spudić (još su igrali: Debijađi, Grgić, Olić, Smolković, Sudar, Chae, Bakula, Velić). TRENER: Perica Vidak

NK KURILOVEC: Kranjčec, Čurek, I. Čolić, Šarić, Čunčić, Povoljnjak, Džaja, Celiček, Brčić, Hodak, Horvat ( još su igrali: Sučić, Šoštarec, Kelava, Pralas, M.Čolić, Ramljak, Turkalj, Kovačić). TRENER: Damir Biškup

(Dr)