°C 10

Kupa pobjedom protiv Turopolja zaključila jesen

21.11.2017.

Igor

Poslije dva gostujuća poraza od Milke Trnine i Naftaš Ivanića nogometaši Kupe na oproštaju od jesenske polusezone 2:0 svladali su Turopolje zgodicima Marka Kuzmića i Josipa Brajkovića. 

U domaćim redovima pribojavali su se ove utakmice, no od samog početka igrači Kupe kontrolirali su utakmicu i rezultat.

-Da smo zabili sve što smo trebali, pobjeda je mogla biti i uvjerljivija. No, dobro je i ovako. Nismo očekivali ovako laganu pobjedu- o utakmici će vratar Kupe, Dubravko Kušević.

Ovom pobjedom Kupa je zaključila jednu od najuspješnijih polusezona osvojivši visoko četvrto mjesto. Ispred njih su Naftaš Ivanić koji ima pet, te Milka Trnina i Ostrna s četiri boda prednosti.

-Što se proljeća tiče naš je cilj prikupiti što više bodova i pokušati osvojiti jedno od prva dva mjesta koja vode u viši rang. Ako se dobro pripremimo ni to nije nemoguće jer na proljeće sve tri prvoplasirane ekipe gostuju u Pokupskom- zaključio je Kuščević.

2. ŽNL, 15. KOLO
NK KUPA – NK TUROPOLJE 2:0 (1:0)
STRIJELCI: 1:0 Kuzmić (14), 2:0 Brajković (75)
NK KUPA: Kušević, Mlinarić, Markuz, Šepčić, Nujić, Brajković, Kuzmić, Blažinčić, Grahovac (od 66. Godinić), Brajković, Poturica. TRENER: Josip Kraljević
NK TUROPOLJE: Belčić, Maričić, Filipović, Ž. Josić, Cota, Zdunić, Ivanković (od 60. Cvetnić), Sugnetić, Šejić, Andrišević, D. Josić. TRENER: Neven Andrišević