°C 10

Kuču novi naslov, Čičkoj Poljani Kup

14.08.2017.

Igor

Spušten je zastor na ovogodišnju Malonogometnu ligu Turopolja i Posavine. Posljednje, 13. kolo u subotu je uz domaćinstvo Gornjeg Podotočja održano u Kučama, dok je jučer na Sportskom centru Ilica u Bukevju održan Kup.

Kuče je nastavilo s ligaškom dominacijom, jer u svoje su vitrine pospremili i treću uzastopnu titulu. Svoj ovogodišnji pohod ipak nisu uspjeli završiti sa stopostotnim učinkom. U posljednjoj utakmici doživjeli su poraz baš kao i lani od Bukevja koje je u konačnici zauzelo treće mjesto, dok su viceprvacima u prvom sudjelovanju na ligi postali igrači Turopolja koji su ligu zaključili pobjedom protiv Strmca.

Do četvrtog mjesta i susreta protiv četvrtoplasirane momčadi s „bregov“ došla je Čička Poljana koja je do vrha napunila mrežu Donjeg Podotočja kojem je to izgleda bio posljednji nastup na ligi, budući da se jučer nisu pojavili na Kupu, što znači automatsko izbacivanje iz daljnjeg natjecanja.

Osokoljeni četvrtim mjestom i uvjerljivim izdanjem igrači Čičke Poljane stigli su na jučerašnji Kup na kojem su otišli do kraja. Najprije su bez borbe slavili u susretu protiv Donjeg Podotočja, potom su svladali Drnek, da bi pred njihovim naletom u polufinalu pokleknulo Orle nakon izvođenja udaraca sa sedam metara, te Bukevje u finalu.