°C 3

Karate klub Velika Gorica: Ponosni smo na našu školu

23.10.2018.

Redakcija

Karate klub Velika Gorica nastavlja sa zapaženim rezultatima gdje god se pojavi. Na 11. Memorijalnom karate turniru u Ivancu nastupilo je 440 natjecateljica i natjecatelja iz 47 klubova i tri zemlje, a osvojene su čak 22 medalje, od čega sedam zlatnih, sedam srebrnih i osam brončanih.

Igor Vrban osvojio je zlatno u seniorskoj i srebro u juniorskoj konkurenciji, Kristijan Obrazović srebro u seniorima i Patrik Macukić broncu u juniorskom uzrastu.

U mlađim dobnim kategorijama zlatni su bili Matea Kordić (ml.učenice -32kg), Vito Hulina (učenici -30kg), EmaJukić (učenice -32kg), Ivan Ivelj (ml.kadeti -45kg), Ema Novak (ml.kadetkinje -55kg), i David Lovrinović (ml.učenici -34kg).

Srebro su osvojili Nikola Huzjak (učenici -42kg), Lucija Kirinić (učenice -32kg), Katja Braica (učenice -40kg), LukaTačković (ml.kadeti -36kg), Ivan Ivelj (kadeti -52kg), dok su broncu zaslužili David Lovrinović (učenici -35kg), FranŽagrović (učenici +45kg), Luka Tačković (učenici -38kg), Matea Kordić (učenice -32kg), Ema Filković (učenice +44kg), Filip Kaurin (ml.kadeti -41kg) i Julija Dundović (ml.kadetkinje -55kg).

"Ova generacija napreduje jako brzo i iznimno smo ponosni na našu karate školu i što smo fokusirani na 'proizvodnju' karatista-sportaša i rada s našom vlastitom bazom kako bismo jednog dana došli do kvalitetnih seniora," poručili su iz Karate kluba Velika Gorica, koji je u Ivancu osvojio drugo mjesto ukupnog poretka u poretku klubova.

Galerija slika

Karate klub Velika Gorica: Ponosni smo na našu školu Karate klub Velika Gorica: Ponosni smo na našu školu Karate klub Velika Gorica: Ponosni smo na našu školu Karate klub Velika Gorica: Ponosni smo na našu školu Karate klub Velika Gorica: Ponosni smo na našu školu Karate klub Velika Gorica: Ponosni smo na našu školu