°C 9

JŽNL: Sutla puše za vratom Lukavcu

18.10.2017.

Igor

Izuzetno zanimljivo bilo je deseto kolo Jedinstvene županijske lige u kojem je zaustavljena pobjednička serija lidera Lukavca koji nije uspio svladati fenjeraša Jamnicu. U srazu protiv dojučerašnjeg kluba kojeg je lani odveo do drugog mjesta, Siniša Mioković koji je ovog ljeta sjeo na klupu Lukavca osvojio je tek bod. 

Utakmica je završila rezultatom 1:1, a svakoj je momčadi pripalo po jedno poluvrijeme. Domaćinima prvo u kojem su poveli preko Brune Augustića, dok je bod Jamnici donio kapetan i najbolji igrač, Ivica Vračević. Ovome rezultatu posebno su se obradovali u Šenkovcu jer se Sutla pobjedom nad Bistrom približila na samo dva boda zaostatka.

Bilo je ovo kolo domaćina jer uz Sutlu, pred svojim su navijačima slavili Top protiv Laduča (3:0), Rakovec je Rugvicu razbio s 5:1, dok je Strmec u derbiju začelja s 3:0 porazio Slogu. U susretu između Vatrogasca i Klasa nije bilo pogodaka, a podjelom bodova završio je i susret u Jakovlju i Kupincu. Dinamo i Lomnica odigrali su 2:2, a istim je rezultatom završio i susret između Kupinca i druge momčadi Gorice.

U vikendu koji dolazi pažnju plijene dva susreta; u subotu u Velikoj Mlaki igraju mlade nade goričkog drugoligaša i Lukavec, dok u nedjelju u Laduču istoimeni domaćin dočekuje Rakovec. Ostali parovi 11. kola su; Lomnica-Kupinec, Klas-Dinamo, Sloga-Vatrogasac, Rugvica-Strmec, Bistra-TOP i Jamnica-Sutla.