°C 8

Još dvije medalje za Pavla Jozića na ponos Gradu Samoboru

03.11.2017.

majai

Za mladog samoborskog stolnotenisača Pavla Jozića i vodstvo njegova kluba STK Synergia priređen je svečani prijem u Gradskoj upravi Grada Samobora povodom njegovih najnovijih uspješnih rezultata s Europskog prvenstva.

Stolnotenisač Pavao Jozić nedavno se okitio s nove dvije medalje. Pojedinačno je na Europskom prvenstvu u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom osvojio brončano odličje, a ekipno je osvojeno srebro.

Na novom velikom uspjehu čestitali su mu zamjenica gradonačelnika Samobora Sanja Horvat Iveković, pročelnik Juro Horvat, predsjednik Gradskog vijeća Miran Šoić i zamjenik predsjednika Samoborskog športskog saveza Drago Marović. Uručujući mu prigodno priznanje, zamjenica gradonačelnika poručila je kako je Pavao već niz godina inspiracija i ponos Samobora te kako od njega i nadalje očekuju vrhunske rezultate. Pročelnik Horvat rekao je kako će Grad i dalje pratiti rad kluba, a za ove medalje dobili su i novčanu nagradu u iznosu od 13.000 kuna.

U ime kluba zahvalio je Pavlov otac Viktor, naglasivši kako ni ovih uspjeha ne bi bilo da ne postoji odlična suradnja sa STK Samobor, što je potvrdio i njegov predsjednik Krunoslav Znika, kao i primjereni uvjeti u dvorani u kojoj treniraju. Najavio je i buduće dobre rezultate, jer njihov klub je jedini u Hrvatskoj koji je dao čak 4 reprezentativca, a velika natjecanja tek im predstoje.

Pavao je na kraju pak skromno izjavio kako će i nadalje uporno trenirati i vježbati, jer ima još stolnotenisača u njegovoj kategoriji koje želi pobijediti.

(Grad Samobor)