°C 9

Jaskanke na Festivalu nordijskog hodanja i pješačenja u Zagrebu

30.05.2018.

Vana Pocrnjić

U sklopu tradicionalne manifestacije Zagrebačkog saveza sportske rekreacije "Sport za sve", održane povodom obilježavanja Svjetskog dana sporta, polaznice programa Besplatno Nordijsko hodanje u Parku sudjelovale su na Festivalu nordijskog hodanja i pješačenja. 

Manifestacija je startala na popularnom zagrebačkom Bundeku te se na njoj okupio veliki broj hodača iz više gradova Hrvatske - Karlovca, Duge Rese, Varaždina, Rijeke, Opatije, Zagreba. U ponudi su hodači nordijskog hodanja imali staze u četiri dužine, a Jaskanke su sudjelovale na stazi od 7,5 km koja je bila i najduža. Cilj hodanja je bio u Športsko rekreacijskom centru Trnje gdje su se uz druženje i zabavu, svi zainteresirani mogli baviti različitim sportsko rekreacijskim aktivnostima.

 

Ovom aktivnošću Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme nastavlja tradiciju jednodnevnih izleta za svoje polaznike, a uskoro pripremaju i jedan interesantan izlet u Samoborsko gorje, kojemu se svi zainteresirani mogu pridružiti.

Galerija slika

Jaskanke na Festivalu nordijskog hodanja i pješačenja u Zagrebu Jaskanke na Festivalu nordijskog hodanja i pješačenja u Zagrebu Jaskanke na Festivalu nordijskog hodanja i pješačenja u Zagrebu Jaskanke na Festivalu nordijskog hodanja i pješačenja u Zagrebu Jaskanke na Festivalu nordijskog hodanja i pješačenja u Zagrebu