°C 6

Jakirović: Nakon 'ugodnog razgovora' na poluvremenu u nastavak utakmice je ušla totalno druga ekipa

02.09.2019.

Damir Žbulj

Posebno inspirirani Kristijan Lovrić i puno bolja partija u nastavku utakmice osigurali su Gorici nova tri prvenstvena boda. U Varaždin su stigli kao favoriti, a status bolje i kvalitetnije momčadi potvrdili su i na travnjaku te su zasluženo slavili.

-->> [VIDEO] Hat-trick spektakularnog Lovrića za tri boda u Varaždinu!

Trener Jakirović morao je nakon 1:1 na poluvremenu ponovno reagirati i pojasniti neke stvari svojim igračima...

"Baš nisam bio zadovoljan prvim poluvremenom i nakon 'ugodnog razgovora' u svlačionici izašla je totalno neka druga ekipa."

"Sve ono što smo se dogovorili nismo u prvih 45 minuta odradili. Nismo bili agresivni, nismo iskakali na igrače, slabo smo se pozicionirali i Varaždin nam je stvarao probleme. Vratili smo ih u igru, izjednačili su, ali smo se presložili i u drugom poluvremenu smo bili puno, puno bolji," smatra strateg Gorice.

"Lovrić je postigao tri sjajna pogotka i mislim da apsolutno zasluženo nosimo sva tri boda iz Varaždina,"zaključio je Jakir.

Goričani su trenutno na petoj poziciji s 11 bodova, koliko ima i Rijeka, ali uz susret manje. Osijek ima bod više, Dinamo je s utakmicom manje na drugom mjestu s 13, dok je na vrhu Hajduk s 15 osvojenih bodova.

Slijedi reprezentativna pauza, a Gorica u osmom kolu na Gradskom stadionu 14. rujna dočekuje Lokomotivu, ispred koje na ljestvici ima tek jedan bod prednosti.