°C 7

Ivanić namučio Goricu u Kupu: Nećemo slaviti poraze, ali smo bili odlični

14.11.2019.

Damir Žbulj

MRK Ivanić je na svom terenu u prvom kolu Hrvatskog rukometnog kupa poprilično namučio Goricu, ekipu iz samog vrha Paket 24 Premijer lige.

Goričani su na kraju ipak uspješno prošli prvu prepreku, ali su do slavlja stigli tek u neizvjesnoj završnici, s minimalnih 31:30.
31:30.

Ivanić je trenutno na petom mjestu drugoligaškog natjecanja, međutim, ta razlika nije se vidjela na terenu SD Žeravinec. U idućem kolu 1. HRL - Sjever, ponovno pred svojim navijačima, rukometaši Ivanića u subotu od 20 sati dočekuju trećeplasirani Metalac.

"Nećemo slaviti poraze, ali treba reći da smo bili odlični! Nadajmo se ovakvom izdanju i u subotu," poručio je trener domaćina Frano Veraja

Ekipu Andrije Nikolića u idućem kolu čeka veliki prvenstveni derbi s Dubravom, a dvije će momčadi u izravnom okršaju odlučiti od prvom mjestu na premijerligaškoj ljestvici.

Iako je prvotno utakmica bila zakazana za subotu, u srednjoškolskoj dvorani, zbog tehničkih problema dvoboj je prebačen na nedjelju u 19 sati u Gradsku sportsku dvoranu.