°C 16

Inter započeo s pripremama za novu sezonu

14.06.2017.

Igor

Nogometaši zaprešićkog nogometnog prvoligaša u ponedjeljak su započeli s pripremama za novu sezonu. Promjena je bilo dosta, no iz kluba poručuju kako je 80 posto kadra s kojim će Inter ući u sezonu definirano. 

-Nismo još sve posložili, to je i nemoguće jer prijelazni rok tek je počeo. Bit će prometno, iako je 'kostur' momčadi popunjen. Svakako nam trebaju igrači za pozicije stopera, lijevog bočnog i špice. Nudi nam se puno igrača, ali moramo biti vrlo pažljivi, ne smije nam se dogoditi pogreška- kaže trener Samir Toplak.

U rubrici onih koji su napustili Zaprešić nalaze se Kolar (povratak u Lokomotivu), Čović, Brlečić, Čale, Mesfin, Polizzi, Mujagić, dok su momčad pojačali vratar Santini, Dalić, Tomičić, Rak, Fumić, Vukmanić, Vuletić, Rešetar, Blažević, a s Interom trenira i dojučerašnji član Hajduka Marko Ćosić.
Na prvom treningu vidjeli smo nova lica poput vratara Santinija, zatim Dalića, Tomičića, Raka, Fumića, Vukmanića, Vuletića, nadarenog kadeta Rešetara, a s Interom opet trenira Ćosić, prošle sezone nogometaš Hajduka. O njemu Toplak naglašava:

Seriju pripremnih utakmica Inter će započeti u subotu 17. lipnja, kada u slovenskim Bakovcima igra protiv Shkëndije iz Makedonije.