°C 4

Inter vratio Andrića i doveo defenzivca iz Rapida prije velikog okršaja s Toplakovim Varaždinom

11.02.2020.

Damir Žbulj

Nogometaši zaprešićkog Intera imali su za čime žaliti nakon gostovanja u Osijeku, Osvojili su vrijedan bod, no, lako su mogli uzeti i sva tri...

"Naravno, da nam je netko prije utakmice ponudio bod bili bismo prezadovoljni. Međutim, kad se pogleda što smo sve promašili mislim da imamo za čime žaliti. Pogotovo za onom stopostotnom šansom u posljednjoj minuti kad smo išli dva na jedan prema golu Osijeka," poručio je nakon susreta trener Željko Petrović.

"Sve u svemu ovaj bod nam puno znači, a nadam se kako ćemo nastaviti s partijama kakve smo pružili u posljednje dvije utakmice," najavio je strateg Žutih, koji u idućem kolu, u subotu od 15 sati, na svom travnjaku dočekuju Varaždin.

Novi trener posljednje ekipe HT Prve lige je postao Samir Toplak, koji je nedavno napustio klupu Intera, gdje je radio šest posljednjih godina.

Sudbina.

Inter će u ostatku ove sezone biti jači za napadača Komnena Andrića, koji je do ljeta posuđen iz Dinama.

Andrić je prije godinu dana prodan u redove hrvatskog prvaka, gdje je i osvojio titulu.

Prvi dio aktualne sezone proveo je izvan travnjaka zbog operacije i oporavka od ozljede.

"Sada je zdrav i spreman, a u Zaprešiću će se pokušati vratiti u nekadašnju formu. Komnen je u Interu bio od ljeta 2017. do početka 2019. i za to vrijeme postao je ključnim igračem i kapetanom momčadi. Sada se očekuje da opet bude predvodnik ekipe u lovu na zacrtane ciljeve," poruka je iz kluba.

Konkurenciju u veznom redu osnažio je Manuel Martic, koji stiže iz bečkog Rapida. Prvenstveno je angažiran za poziciju defenzivnog veznjaka, a može po potrebi odigrati i stopera.

Ima 24 godine, visok je 184 cm, a ugovor je potpisao do ljeta. Ima austrijsko državljanstvo, a nastupa je za SKN St. Pölten i Vorwärts Steyr.

Inter je trenutno na osmoj poziciji sa 17 bodova, samo jednim manje od Slaven Belupa, dva više od Istre 1961 i pet ispred idućeg suparnika  Varaždina.