°C 6

Inter učvrstio petu poziciju

12.12.2017.

Igor

Inter je upisao novu pobjedu! U 19. kolu Prve lige u Zaprešiću je s 3:2 svladana Cibalija. Trećom ovosezonskom pobjedom protiv sastava iz Vinkovaca, Inter je dodatno učvrstio petu poziciju, budući da je Lokomotiva u nedjelju poražena od Hajduka (0:2). 

Dva pogotka za Inter postigao je Vlatko Blažević, a jedan iz kaznenog udarca Komnen Andrić, dok su za goste u prvom dijelu pogađali Kordić i Galić.

-Presretan sam, ostvarili smo jako bitnu pobjedu protiv vrlo dobre Cibalije. Otvorili smo da je to milina, poveli, ali nismo zabili za 2:0. Suparnik nas je potom kaznio i na poluvremenu smo bili u zaostatku. U nastavku smo iskazali karakter i došli do novog trijumfa. Mogu samo skinuti kapu svojim igračima- izjavio je trener Intera, Samir Toplak.

Do kraja polusezone pred Zaprešićanima su još dva gostovanja, najprije sutra u Rijeci u četvrtfinalu Kupa. Prvotno se taj susret trebao odigrati u Zaprešiću, no zbog lošeg stanja travnjaka u Zaprešiću (!) utakmica će se odigrati na Rujevici, čime regularnost Kup natjecanja dovedena u pitanje. U posljednjem susretu ove jeseni Inter u subotu gostuje u Splitu kod Hajduka.