°C 14

Inter slavio kod Rudeša

07.08.2017.

Igor

Na prvom ovogodišnjem gostovanju nogometaši Intera stigli su do tri boda. Na stadionu u Kranjčevićevoj ulici gdje ih je ugostio novak u prvoligaškom društvu, Rudeš Inter je slavio s 2:0. 

Strijelci za prvu ovogodišnju gostujuću pobjedu bili su Jakov Puljić i Vlatko Blažević. S ova tri boda Inter je skočio na četvrto mjesto ligaške tablice nakon četiri odigrana kola. Inače, četvrtu ligašku rundu koju je obilježio jučerašnji derbi na Maksimiru između Dinama i Hajduka (3:1) zaključit će večeras utakmicom u Gradskom vrtu Osijek i Rijeka.

U petom kolu koje je na rasporedu od petka do nedjelje zaprešićki će klub u subotu od 21 sat ugostiti momčad Istre 1961 koja na kontu ima samo jedan bod.

1. HNL, 4. KOLO
NK RUDEŠ – NK INTER 0:2 (0:1)
STRIJELCI: 0:1 Puljić (36), 0:2 V. Blažević (88)
NK RUDEŠ: Picak, Borevković, Glauder, Mesarić, Pavić (od 75. Entrena), Ivančić, Vuco, Kamenar (od 62. Rivas), Franić (od 46. Turčin), Lulić, Havojić. TRENER: Inaki Alonso
NK INTER: Santini, Dalić (od 46. Čirjak), Filipović, Prenga, Haramustek, Šarić, Mazalović, Rak, Bencun (od 75. Vukmanić), V. Blažević (od 89. Ottochian), Puljić. TRENER: Samir Toplak