°C 7

HNK Gorica dobila najsuvremeniju kuhinju

17.08.2017.

Igor

I dok su nogometaši Gorice obavljali još jedan trening, u klupskim prostorijama Gradskog stadiona također je bilo živo jer napravljen je još jedan iskorak u funkcioniranju kluba. Kako bi se igračima omogućila što zdravija prehrana HNK Gorica je uz pomoć svojih sponzora otvorila najsuvremeniju kuhinju. 

Sedamdeset posto sredstva za ovu investiciju osigurao je sam klub putem svojih sponzora, dok je trideset posto iskorišteno preko Ustanove za upravljanje ŠRC-om.

-Ta inicijativa je trajala gotovo dvije godine. Kako mi svake godine imamo igrače sa strane kojima osiguravamo dva obroka uspjeli smo realizirati ovu investiciju. To je iskorak da možda u budućnosti imamo i smještaj za igrače na našem stadionu- pojasnio nam je predsjednik HNK Gorice, Nenad Črnko istaknuvši kako je klub zaposlio i kuharicu koja je zadužena za pripremu hrane. 

No, tu nije kraj ulaganjima, jer osim ušminkavanja stadiona za novu sezonu koja starta sutra utakmicom protiv Dinama II u dogledno vrijeme cijela zapadna tribina trebala bi biti pokrivena sjedalicama koje su naručene i samo se čeka njihova isporuka. Isto tako, 200 sjedalica bit će postavljeno i na istočnu tribinu, čime će Radnikov stadion imati kapacitet preko 3 000 sjedećih mjesta.

Sljedeći korak kako nas je informirao predsjednik Črnko bit će postavljanje brojača.