°C 5

[HKS TV] Prijenos uživo gostovanja Gorice u Osijeku

02.11.2019.

Damir Žbulj

Košarkaše Gorice u subotu od 17 sati u maloj dvorani Gradskog vrta čeka novi izazov. Nakon četiri uzastopne pobjede, posljednje u Jazinama protiv Sonik Puntamike, ekipa Josipa Sesara gostuje kod Vrijednosnica Osijek, neugodnog protivnika, koji je ove sezone svoje redove pojačao s nekoliko bivših igrača Cedevite, talentiranih Antonija Jordana, Ćorića, Buljevića...

Pod vodstvom trenera Kujundžića njihovo prvo ime je Lovre Bašić, a koji je trenutno i najbolji razigravač lige s deset asistencija u prosjeku po utakmici.

Goričani su trenutno na sjajnoj drugoj poziciji, odmah iza 'savršene' Cibone, no, u Slavoniji ih čeka baš težak zadatak, iako je kvaliteta ipak na njihovoj strani.

Utakmicu iz Osijeka od 17 sati možete pratiti u prijenosu uživo putem HKS TV platforme:
 


U prva odigrana dvoboja šestog kola Zadar je sa 116:93 nadigrao Alkar, dok je Cibona sa 111:77 deklasirala Šibenku. U subotu se još Sonik Puntamika gostuje kod Zaboka, dok će u nedjelju Dubrava Furnir dočekati Split, a snage će odmjeriti i Adria Oil Škrljevo i Hermes Analitica.

Na ljestvici vodeća Cibona ima svih šest pobjeda, Zadar je na omjeru 5-1, a Gorica slavljem u Osijeku može izjednačiti taj učinak. Šibenka ima četiri pobjeda i dva poraza, dok su Vrijednosnice Osijek u prvih pet kola izgubile od Cibone i Zadra, a pobijedile Hermes Analiticu, nakon produžetka Sonik Puntamiku te u prošlom kolu Dubravu.