°C 7

Gradići neporaženi i u susretu protiv Gaja

13.09.2017.

Igor

Rezultatski uspješan niz nogometaša Gradića nastavljen je i u današnjem susretu protiv Gaja odigravši 1:1. 

Iako nisu ostvarili pobjedu, trener Zoran Tomčić bio je itekako zadovoljan osvojenim bodom, jer njegova je momčad i u petom susretu ove sezone ostala neporažena. Uz to, obrana im je jedna od najnepropusnijih jer je kapitulirala tek dva puta.

-Uopće nisam nezadovoljan, čak sam vrlo zadovoljan, jer smo igrali protiv momčadi koja je jako dobro posložena u svim segmentima igre. Osvojili smo bod u derbiju i trebamo biti zadovoljni- sa zadovoljstvom će poslije utakmice trener Gradića, Zoran Tomčić.

Bila je njegova momčad bliže pobjedi. Štoviše, imali su više boljih prilika za pogodak, no zakazala je realizacija. Šteta, jer preko Ivana Zagorca Gradići su u 47. minuti poveli, no samo pet minuta kasnije pravu pomutnju u njihovom šesnaestercu napravio je Tomislav Čavala pogodivši za 1:1.

-Sada slobodno možemo reći kako ove sezone nećemo imati borbu za ostanak,a sve iznad toga će biti bonus- kaže Tomčić čije se rukopis na terenu itekako vidi.

Bod u današnjem susretu osvojio je i Polet koji je na Zvrniku ugostio Jarun. I tamo je kao u Gradićima rezultat bio 1:1.

4. NL SREDIŠTE ZAGREB, 5. KOLO
NK GRADIĆI – NK GAJ 1:1 (0:0)
STRIJELCI: 1:0 Zagorec (47), 1:1 Čavala (52)
NK GRADIĆI: Kovačić, M. Župetić, Krstanović, Rajić, Matanović (od 89. Butković), Štefner (od 58. Šandor), Bogović (od 90. Gršić), Zagorec (od 73. Fridrih), Budimir, Hajduk, Furić (od 67. F. Župetić). TRENER: Zoran Tomčić
NK GAJ: Škof, Čavala, Kralj, Krpanec, Vujica, Bobinec, Blagec (od 90. Dumbović), Kreber (od 81. Jurina), Kipa (od 46. Kuharić), Ščuric, Martinić. TRENER: Željko Deak

Galerija slika

Gradići neporaženi i u susretu protiv Gaja Gradići neporaženi i u susretu protiv Gaja Gradići neporaženi i u susretu protiv Gaja Gradići neporaženi i u susretu protiv Gaja Gradići neporaženi i u susretu protiv Gaja Gradići neporaženi i u susretu protiv Gaja Gradići neporaženi i u susretu protiv Gaja Gradići neporaženi i u susretu protiv Gaja Gradići neporaženi i u susretu protiv Gaja Gradići neporaženi i u susretu protiv Gaja Gradići neporaženi i u susretu protiv Gaja