°C 9

Gorički rukometaši ponovo izgubili u dramatičnoj završnici

12.11.2018.

Redakcija

Rukometaši Gorice i dalje su bez pobjede ove sezone u Premijer ligi. U sedmom kolu bili su ponovno blizu slavlja, ali su minimalno poraženi na gostovanju kod Dubrave.

Goričani su praktički vodili tijekom cijele utakmice, jedina prednost domaćina bila je za konačnih 38:37 (17:22).

Odlično je Gorica otvorila susret i ubrzo je otišla na opipljivu razliku, koja je često bila i šest pogodaka. Slično je bilo i početkom nastavka, a sredinom prvog dijela, nakon još jednog pogotka Ćavara, na semaforu je bilo 26:31 za naše rukometaše. Dubrava u narednih pet minuta serijom od četiri uzastopna zgoditka hvata priključak i ulazi se u neizvjesnu završnicu dvoboja.

Pet minuta prije kraja Dumenčić s dva uzastopna gola Dubravu dovodi do prvog izjednačenja na susretu. Goričanec i Marjanović držali su tada Goricu u prednosti, ali domaćin u samoj završnici dolazi do preokreta i preko Samardžića do minimalne pobjede.

U dvoboju raspucanih suparnika Igor Totić upisao je deset obrana, dok je sjajni Davor Ćavar bio gotovo nezaustavljiv u napadu s 13 pogodaka iz 15 pokušaja. Nažalost, nije realizirao dva sedmerca. Ivan Laljek se u listu strijelaca upisao šest puta, dok je Hrvoje Ceković dodao četiri gola.

U redovima Dubrave bolji od ostalih Luka Vinković s devet pogodaka, Ivan Dumenčić je na kraju dodao šest, a Peter Medić je precizan bio u pet navrata.

Nakon sedam odigranih kola Gorica je na dnu s jednim osvojenim bodom, a idući nastup na rasporedu je na domaćem parketu protiv Rudana iz Labina.



HRK Gorica: Igor Totić 10 obrana, Nikola Lončar 1 obrana; Hrvoje Ceković 4/5, Luka Marjanović 3/3, Ivan Laljek 6/10, Bruno Negran 3/4, Jakov Pušić, Josip Nedić, Filip Grga Zrinušić, Julijan Šalić 2/2, Davor Ćavar 13/15, Ozren Vučićević, Filip Goričanec 2/5, Marko Goršeta 2/2, Amar Spahić 2/4, Tomislav Barišić.

Galerija slika

Gorički rukometaši ponovo izgubili u dramatičnoj završnici Gorički rukometaši ponovo izgubili u dramatičnoj završnici Gorički rukometaši ponovo izgubili u dramatičnoj završnici