°C 7

Gorička mladost iznenadila Rudar iz Prijedora

22.07.2017.

Igor

Paralelno s utakmicom između Gorice i Vinogradara koja se igrala na Radnikovom stadionu, na pomoćnom je terenu prvu provjeru imala mlada momčad Gorice, pa su tako gledatelji s istočne tribine mogli istovremeno partiti tijek obje utakmice. 

Mladići trenera Perice Vidaka ugostili su drugoligaša iz Prijedora, Rudar koji je prošle sezone osvojio treće mjesto u svojoj ligi. Bez obzira na to što su gosti duže u trenažnom procesu domaći su igrači uspjeli iznenaditi favoriziranog gosta koji je bio dominantnija momčad. No, njihove je pokušaje zaustavila vratarska trojka domaće momčadi, da bi preko kadeta Preradovića Gorica u smiraj utakmice stigla do pobjede od 1:0.

-Danas je igralo trinaest igrača kojima je ovo bila prva seniorska utakmica. Za ovu fazu priprema mi smo bili trkački dobro raspoloženi. Taktički ovi dečki budući da su mladi više igraju na srce, a manje glavom. No, ovdje ima strahovito puno prostora za napredak zbog čega mi je s ovim dečkima jako lijepo raditi. Riječ je o fantastičnoj grupi igrači koja sluša i radi- sa zadovoljstvom nam je ispričao trener goričke mladosti, Perica Vidak.

PRIJATELJSKA UTAKMICA
HNK GORICA II – NK RUDAR 1:0 (0:0)
STRIJELAC: Preradović (80)
HNK GORICA II: Kelihar, Matić, Grgić, Božić, Drljača, Šoštarec, Mandura, Krpečanec, Bakula, Šroler, Roginić (još su igrali; Išek, Debijađi, Huzjak, I. Krizmanić, K. Krizmanić, Che, Smolković, Turkalj, Tadić, Perić, Spudić, Preradović). TRENER: Perica Vidak
NK RUDAR (P): Ne. Petrović, Marić, No. Petrović, Pekija, Pecelj, Jandić, Zolić, Vojnović, Davidović, Šakić, Jakupović (još su igrali; Milinković, Dekić, Jačimović, Gavranović, Polovina, Kovačević, Marmat, Radaković).