°C 7

Gorica uvjerljiva protiv Kurilovca, poznate cijene ulaznica za Prvu HNL

02.08.2018.

Redakcija

Nogometaši Gorice uvjerljivo su svladali svoju 'filijalu', NK Kurilovec, u pripremnoj trening utakmici ususret drugom kolu HT Prve lige i subotnjem dvoboju sa Slaven Belupom na Gradskom stadionu.

-->> Gorica i Kurilovec dogovorili suradnju, Perica Vidak preuzima klupu trećeligaša

U prvom poluvremenu zabijali su Miya, Dabro, Lovrić i Zenko, dok je u završnici utakmice poentirao i Zwolinski, za konačnih 5:0.

U početnoj postavi Gorice zaigrali su Veriga, Matošević, Ljubisavljević, Čabraja, Krešimir Krizmanić, Zenko, Žutić, Miya, Dabro, Lovrić i Aršakjan. U nastavku su priliku dobili Debijađi, Šroler, Mchedlishvili, Špičić, Maloča, Mandura, Bakula, Dvorneković, Atiemwen, Zwolinski i Maslowski, koji je nažalost teren napustio uz pomoć suigrača te je zbog ozljede upitan njegov nastup u nadolazećim utakmicama domaćeg prvenstva.

U HNK Gorica se spremaju za prvoligaško otvaranje sezone na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici. Klub je dobio privremenu dozvolu HNS da može igrati prvoligaške utakmice na domaćem terenu do 20. rujna, iako u potpunosti ne ispunjava sve uvjete propisane Pravilnikom o licenciranju klubova.

Utakmica se igra u Velikoj Gorici, u subotu 4. kolovoza od 17.30 sati, na zamolbu Slaven Belupa koji je zbog kašnjenja radova na novom travnjaku njihovog stadiona u Koprivnici zatražio zamjenu domaćinstva.

Na Gradskom stadionu postavljen je video-nadzor, a do subote moraju u funkciji biti i brojači gledatelja na ulazima na stadion.

"Ulaznice su numerirane a do kraja godine sva sjedala na stadionu imat će svoju numeraciju pa gledatelje molimo do tada za razumijevanje. Prodaja svih ulaznica bit će personalizirana i uz predočenje osobne iskaznice a ulaznice će se prodavati u kućicama na ulazima zapad i jug i svaki gledatelj obavezan je imati ulaznicu da bi ušao na stadion," navode u HNK Gorica.

"Cijeli stadion podijeljen je na posebne sektore a središnji dio tribine više neće biti dostupan za prodaju klasičnih i godišnjih ulaznica jer je kompletna središnja tribina podijeljena u VIP sektore. Pored postojećih VIP A i VIP B sektora, uvodimo i novi VA sektor koji se nalazi ispod VIP A i za taj će sektor biti osiguran VIP Hospitality na poluvremenu utakmice. Dnevne ulaznice za VIP sektore bit će dostupne za prodaju u ograničenim količinama prije svake utakmice po posebnim cijenama. Svaki gledatelj će uz ulaznicu za VA sektor dobiti i posebnu narukvicu s kojom će moći koristiti usluge VIP Hospitality na poluvremenu utakmice. Klub će otvoriti blagajne i ulaze 2 sata prije početka utakmice kako bi sve proteklo u najboljem redu ali ukoliko bi došlo do nekih manjih zastoja i/ili tehničkih poteškoća kod prodaje ulaznica i/ili prolaska kroz brojače, molimo gledatelje da imaju malo strpljenja."

CIJENE ULAZNICA

Žene i djeca do 15 godina - 10 kn

Zapadna i istočna tribina - 30 kn

VA sektor - 150 kn

VIP sektor - 500 kn

Godišnje ulaznice - 250 kn

Godišnje ulaznice za VA sektor - 2 000 kn

Godišnje ulaznice za VIP - 7 500 kn