°C 16

Gorica dobila Društvo prijatelja Hajduka

04.04.2018.

Redakcija

Navijači Hajduka u Velikoj Gorici od sada će se moći povezati kroz novo društvo u našem gradu. S radom je počelo "Društvo prijatelja Hajduka - Velika Gorica".

Istoimena udruga osnovana je na Skupštini održanoj 4. ožujka, a registrirana je pri Uredu državne uprave u Velikoj Gorici, 15. ožujka. Današnjim potpisivanjem Ugovora o suradnji s prvoligašem iz Splita, HNK Hajdukom š.d.d., i udrugom Naš Hajduk, goričko Društvo službeno počinje s radom.

-Ciljevi i udruge, prema Statutu, usvojenom na osnivačkoj Skupštini su, među ostalim, očuvanje identiteta, promicanje ugleda, te sveukupni razvitak HNK-a Hajduka, dok će glavne djelatnosti biti povezivanje s drugim udrugama i organizacijama istih ili sličnih ciljeva, a radi povećanja broja članova HNK-a Hajduka. Udruga će okupljati prijatelje kluba, organizirati zajedničke odlaske na utakmice, promicati sportsko navijanje i organizirati kulturne i humanitarne manifestacije i slično-rekao nam je Ivica Gašpar koji je predsjednik Društva prijatelja Hajduka u Velikoj Gorici.

 

Uz njega ostali članovi Upravnog odbora su: Jerko Šestan (potpredsjednik), Diana Jakelić (tajnik), Anita Validžić i Damir Jakelić. Nadzornim odborom predsjeda Domagoj Validžić, dok su članovi Nadzornog odbora Ivan Lerotić i Filip Gašpar.

-Članovi kluba ostvaruju razne pogodnosti plaćanjem godišnje članarine, među kojima treba izdvojiti popuste pri kupnji ulaznica za utakmice, popuste na rekvizite, ali i sudjelovanje na demokratskim izborima za biranje predstavnika u Nadzorni odbor Hajduka-dodaje Gašpar.

Aktivnosti udruge mogu se pratiti na Facebook stranici DPH Velika Gorica, a za sve upite zainteresirani se mogu obratiti na e-mail adresu: dph.gorica@gmail.com