°C 12

Gorenc transporti u novim dresovima do pobjede i prvog mjesta

08.11.2016.

MajaR

Neporaženih momčadi na mininogometnom Kupu više nema nakon što su VG Boysi iznenađujuće poraženi od SDP-a koji je uoči subotnjeg četvrtog kola imao samo jedan bod.

Prva je to pobjeda goričkih političara, kojom su s trona skinuli Boyse koje su na tom mjestu zamijenili igrači Gorenc transporta.

Iz poraza kontra VG Boysa igrači team menagera Danijela Gorenca kao da su izašli puno jači, jer u susretima protiv momčadi iz vrha, Alpas Teama i CB Purger bili su maksimalni. Posebno naduhnuti bili su u susretu protiv konobara Purgera koje su u efikasnoj utakmici porazili sa 7:3. Bila je to najljepša moguća zahvala kojom su se „brežani“ odužili svom team menageru koji ih je uoči utakmice iznenadio novim kompletom dresova.

Pobjedom protiv Elfa CB Vision je nastavio niz od tri utakmice bez poraza. Na krilima mladosti, ponajboljeg igrača lige Martina Šrolera i Alana Filepa konobari su došli do pobjede od 2:1 najavivši da su sposobni za visoke domete.

Susret između Oziris bara i Alpas Teama završio je podjelom bodova. Vodstvo Alpasa preko Debijađija poništio je Tepšić nakon čega se rezultat više nije mijenjao.

REZULTATI 4. KOLA
CB PURGER – GORENC TRANSPORTI 3:7 (Kos, Čumpek, Maslač/ Kovačić 2, Mihanović AG, Grdenić, Šandor, Huđber, Petković)
OZIRIS BAR – ALPAS TEAM 1:1 (D. Debijađi/ Tepšić)
SDP VELIKA GORICA – VG BOYS 1:0 (Raković)
ELF – CB VISION 1:2 (Matić/ Filep, Šroler)

POREDAK
1. Gorenc transporti 9, 2. VG Boys 7, 3. CB Vision 7, 4. CB Purger 6, 5. Alpas Team 5, 6. Ozirsi bar 4, 7. SDP Velika Gorica 4, 8. Elf 3