°C 11

[FOTO] Fenomenalni kadeti Dugog Sela prvaci Hrvatske četvrti put u nizu!

19.05.2019.

Damir Žbulj

Kadeti Dugog Sela rukometni su prvaci Hrvatske! Fantastičan niz na državnoj završnici prvenstva Hrvatske nije mogao zaustaviti niti PPD Zagreb, koji je u finalu stradao s 27:19 (14:7).

Pod vodstvom najboljeg trenera državne završnice Mateja Miškovića mladi dugoselski rukometaši na otvaranju natjecanja po skupinama deklasirali su Trogir s 32:21, nakon toga su svladali RK Balić-Metličić s 25:22, a Bjelovar su nadigrali s 32:24. U polufinalu su im suparnici bili vršnjaci iz Dubrave, koje su u dramatičnom okršaju dobili s 21:19 (10:9).

Fabijan Grubišić na kraju je i najbolji strijelac kadetske završnice prvenstva Hrvatske, svoje mjesto zasluženo je našao i u najboljoj postavi na poziciji lijevog vanjskog, dok je Dominik Kuzmanović najbolji vratar.

Zlatne medalje i trofej prvaka Hrvatke osvojili su Kuzmanović, Pužek, Deronja, Čičak, Grubišić, Hršak, Agatić, Bendra, Činkl, Gavranović, L. Lisica, I. Lisica, Raužan, Šuker, Igrc i Bjelajac.

Ovo je četvrti uzastopni naslov prvaka za ovu generaciju dugoselskih igrača rođenih 2002. godine.

Odličja, pojedinačne nagrade i trofej uručili su im predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac i naš izbornik hrvatske reprezentacije, legendarni Lino Červar

Finale kadetske završnice prvenstva Hrvatske igralo se u porečkoj dvorani Žatika, u sklopu Festivala rukometa, i bilo je spektakularna uvertira seniorskom finalu Hrvatskog rukometnog kupa u kojem su igrali PPD Zagreb i Dubrava.

-->> [LIVESTREAM] Dugo Selo protiv PPD Zagreba u velikom finalu!

DANAS ONI - SUTRA VI

Dočeki zlatnih rukometaša je u nedjelju od 20.30 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Dugo Selo. 

"Pozivamo sve ljubitelje rukometa, sportaše, rukometaše i roditelje da u nedjelju u 20.30 sati dođete na svečani doček na tribine naše Gradske sportske dvorane te da svi zajedno pozdravimo prvake Hrvatske! Danas oni, sutra vi," poručili su navijačima

(Foto: HRS)

Galerija slika

[FOTO] Fenomenalni kadeti Dugog Sela prvaci Hrvatske četvrti put u nizu! [FOTO] Fenomenalni kadeti Dugog Sela prvaci Hrvatske četvrti put u nizu! [FOTO] Fenomenalni kadeti Dugog Sela prvaci Hrvatske četvrti put u nizu! [FOTO] Fenomenalni kadeti Dugog Sela prvaci Hrvatske četvrti put u nizu! [FOTO] Fenomenalni kadeti Dugog Sela prvaci Hrvatske četvrti put u nizu! [FOTO] Fenomenalni kadeti Dugog Sela prvaci Hrvatske četvrti put u nizu! [FOTO] Fenomenalni kadeti Dugog Sela prvaci Hrvatske četvrti put u nizu! [FOTO] Fenomenalni kadeti Dugog Sela prvaci Hrvatske četvrti put u nizu! [FOTO] Fenomenalni kadeti Dugog Sela prvaci Hrvatske četvrti put u nizu!