°C 5

FOTO: Coca-Cola Cup u Zagrebačkoj županiji

27.04.2017.

Igor

Tijekom školskih proljetnih praznika u Zagrebačkoj županiji održani su kvalifikacijski Coca Cola Cup malonogometni turniri u organizaciji Sportskih igara mladih. Turniri su održani u dvije kategorije, za igrače rođene 1999. godine i mlađe te za igrače rođene 2002. godine i mlađe.

Na području Zagrebačke županije održana su četiri turnira čiji su domaćini bili Sveti Ivan Zelina, Dugo Selo, Samobor i Velika Gorica. Usprkos lošem vremenu na turnirima je sudjelovalo 49 momčadi s gotovo 500 igrača. Finalisti svakog turnira plasirali su se u finalni županijski turnir koji će se održati u lipnju u Velikoj Gorici.

Za naslov najbolje županijske momčadi u kategoriji 2002. godišta i mlađih borit će se; Rvatine Zelina, Mamini dečki, Bijele mambe, Jelkovec, El Classico SVN, Drvored, All star boys te Motorke i panjevi, dok su u završnicu u starijem uzrastu izborili Prigorje, Level 10, Lazio, CB Tresor Sesvete, NKS, Famozni i Grasshopper.

Pobjednik županijskog finala izborit će državnu završnicu Sportskih igara mladih koja se već tradicionalno tijekom srpnja i kolovoza održava u Splitu, gdje je za najbolje momčadi osiguran četverodnevni smještaj.

Galerija slika

FOTO: Coca-Cola Cup u Zagrebačkoj županiji FOTO: Coca-Cola Cup u Zagrebačkoj županiji FOTO: Coca-Cola Cup u Zagrebačkoj županiji FOTO: Coca-Cola Cup u Zagrebačkoj županiji FOTO: Coca-Cola Cup u Zagrebačkoj županiji FOTO: Coca-Cola Cup u Zagrebačkoj županiji FOTO: Coca-Cola Cup u Zagrebačkoj županiji FOTO: Coca-Cola Cup u Zagrebačkoj županiji FOTO: Coca-Cola Cup u Zagrebačkoj županiji FOTO: Coca-Cola Cup u Zagrebačkoj županiji FOTO: Coca-Cola Cup u Zagrebačkoj županiji FOTO: Coca-Cola Cup u Zagrebačkoj županiji FOTO: Coca-Cola Cup u Zagrebačkoj županiji FOTO: Coca-Cola Cup u Zagrebačkoj županiji FOTO: Coca-Cola Cup u Zagrebačkoj županiji FOTO: Coca-Cola Cup u Zagrebačkoj županiji FOTO: Coca-Cola Cup u Zagrebačkoj županiji FOTO: Coca-Cola Cup u Zagrebačkoj županiji