°C 7

Filip Hodak u Udarniku

09.08.2017.

Igor

Uoči današnjeg prijateljskog susreta protiv Međimurja u Udarnik je sletjelo još jedno novo ime, deseto u ovom prijelaznom roku. Riječ je o Filipu Hodaku koji je u Kurilovec došao iz Maksimira. 

Hodak je po vokaciji napadač koji je prošao Dinamovu školu, te je igrao za Rijeku U-19.

-Od njega očekujemo jako puno i nadamo se da će se kod nas u potpunosti afirmirati i pokazati sve svoje kvalitete. Njegovim dolaskom kompletirali smo igrački kadar s kojim krećemo u predstojeću sezonu 3. HNL i čvrsto sam uvjeren da je ovaj kadar sposoban da ostvari ciljeve uprave da bude plasiran među prvih pet momčadi- javio nam je s Hvara sportski direktor kluba, Darko Janječić- Žica.

Igrački kadar čine 22 igrača; od starosjedioca na raspolaganju treneru Damiru Biškupu su Kranjčec, Ladović, Džaja, Brčić, Šarić, Mihanović, Kelava, Ramljak, Brajko, Pralas, Gršić i Krasnić te novopridošli igrači Kovačić (Maksimir), Čunčić (Zagorec), Čolić (Lučko), Klenović (Kustošija), Horvat (Kustošija), Grdenić (Lukavec), Šimić ( Imotski), Turkalj ( HNK Gorica), Lučić ( posudba iz HNK Gorica) te zadnje pojačanje Filip Hodak.