°C 9

Dubravi tri boda kod Meštrice

20.11.2017.

Igor

Domaća pobjeda Dubrave protiv Bana Jelačića dobila je na dodatnoj težini nakon jučerašnjeg slavlja Dubravaca u Gornjoj Lomnici kod Meštrice gdje su igrači trenera Dražena Fulira slavili s 3:1. 

Nije Dubrava dobro ušla u utakmicu te se već u 5. minuti našla u rezultatskom zaostatku nakon što je Meštrica povela preko Gorana Mihalinčića iz kaznenog udarca. Kako je vrijeme odmicalo igrači Dubrave započeli su se buditi te preko Antonija Vidovića dolaze do izjednačenja, nakon čega preuzimaju kontrolu nad igrom što su okrunili u posljednjih šest minuta s dva pogotka za pobjedu i tri vrlo važna boda.

U 84. minuti Suša je Dubravu doveo u vodstvo, a tek što je lopta krenula s centra Marko Fulir sjajnim proigravanjem pronalazi Vidovića koji svojim drugim zgoditkom odvodi Dubravu prema trobodu.

Sjajan vikend dubravskog nogometa upotpunio je Zvekovac koji je u posljednjoj utakmici ove jeseni pogotkom Dine Pucelja s 1:0 svladao drugoplasiranu Savu (SH), dok je Croatia u Donjoj Zelini osvojila bod odigravši 2:2 protiv istoimenog domaćina.