°C 14

Dubrava zgoditkom Ivana Matića svladala Savu (SH)

25.09.2017.

Igor

Nogometaši Dubrave u susretu sedmog kola ugostili su do ovog kola neporaženu momčad Save iz Sop Hruščice koja je Dubravu napustila s porazom od 1:0. 

Domaća momčad tijekom cijelog je susreta bila bolja momčad, a inicijativu su na kraju okrunili pobjedom i s nova tri boda. U prvom dijelu igrači Dubrave imali su veći posjed lopte i dominaciju koja je rezultirala šansama Suše i Leboša koje su otišle u nepovrat. U istom ritmu domaća je momčad krenula i u nastavak susreta u kojem je dominacija napokon okrunjena u 70. minuti nakon centaršuta Luke Crnoje iz kornera gdje se najbolje snašao Ivan Matić pogodivši za 1:0.

Nakon nešto lošijeg ulaska u sezonu Dubravci su se uspjeli vratiti na pravi kolosijek, te su u posljednja dva kola upisali dvije pobjede koje su vratile optimizam i pozitivnu atmosferu u klub.

-Sada je situacija puno bolja nego na početku sezone. Ekipa je dosta promijenjena pa je trebalo i neko vrijeme da se sve ustabili. Sada je atmosfera odlična, dečki se super slažu i odgovorni su s obzirom na to da je riječ o mladoj momčadi- rekao nam je Matija Bujan iz Dubrave.

U sljedećem kolu Dubrava gostuje u Kloštru kod istoimenog povratnika među županijske ligaše koji je u jučerašnjem kolu poražen u Kučama od Turopoljca s 3:0 čime je Turopoljac zadržao maksimalan učinak.

1. ŽNL, 7. KOLO
NK DUBRAVA – NK SAVA (SH) 1:0 (0:0)
STRIJELAC: 1:0 Matić (70)
NK DUBRAVA: Novosel, B. Crnoja, Leboš, Fulir, Matić, Vidović, Suša (od 88. Pejazić), Brkljačić (od 73. Besednik), Štefanac, Mesarić (od 80. Tomić), L. Crnoja. TRENER: Dražen Fulir
NK SAVA (SH): Ištvanić, M. Miličević (od 33. Srakec), Brtan, Dakić (od 65. Ivandić), Neruda, Filipović, Džido, Bandić (od 72. Čabraja), Joveš, Šuk, S. Miličević. TRENER: Dražen Jambrečina