°C 11

Drugo izdanje Bubbles run lige

30.03.2018.

Redakcija

Atletski klub Jastreb 99 druge godine za redom organizira Bubbles Run ligu. Ideja za ligu potekla je za vrijeme trčanja po pavlovčanskim vinogradima, powered by plešivički vinari koji trče-Zdenko Šember & Tomislav Tomac. 

Ove godine liga će se održavati svakog petka od 6. travnja do 11. svibnja. Start je u 19 sati kod vinarije Šember u Donjim Pavlovčanima 11 b, gdje je i cilj. Nakon što je prošle godine održana eksperimentalno po prvi puta te je premašila sva očekivanja po broju sudionika, afterpartyjima, i ove godine se nastavlja u istom tonu: sport, vino i glazba!  

Staza kroz prekrasnu prirodu duga je 6.5 kilometara, od čega je 1.7 kilometara makadam, a visinska razlika je 150 metara. Puna je uzbrdica i nizbrdica te je odlična simulacija za 20. Polumaraton Jaska - Memorijal Predrag Bošnjak.

Pobjednici svakog kola, muškarci i žene, dobivaju šampanjac, a sudionici svih 6 kola majicu te jednu okrjepa na svaka 3 kilometra. Kotizacija je 20 kuna , a nakon lige druženje svih sudionika uz roštilj, koji je uključen u cijenu, dok se vino plaća po promotivnim cijenama.

Profil staze možete pogledati ovdje.