°C 7

Dođite na Pingač u Bunkeru

17.08.2018.

Vana Pocrnjić

U samoborskom Bunkeru danas, 17. kolovoza s početkom u 18 sati počinje turnir Pingača koje je ovoga puta namijenjen parovima. Ovaj amaterski turnir namijenjen je svim mladima, podijeljen je u dvije skupine do 18 godina te onu iznad 18 godina.

Turnir će se održati u velikoj dvorani Bunkera na dva stola, a igrat će se isključivo u parovima. U slučaju da nemate nekoga tko bi igrao s vama u paru, bit će te spojeni s nekim tko se isto prijavio bez para.

Na turnir se možete prijaviti putem FB stranice Bunker ili na sam dan turnira u Bunkeru, najkasnije pola sata prije početka turnira.

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, kontakt podatke (e-mail adresu ili broj telefona/mobitela), skupinu za koju se prijavljuje. Pravo nastupa na turniru imaju svi igrači koji se prijave do predviđenog roka. Natjecatelji će biti svrstani u skupine koje ćemo objaviti na dan turnira.

Prije nego se odlučite prijaviti na turnir Pingača, ovo su pravila koja svi sudionici moraju poštovati; svi igrači igraju s ping pong reketima koje će osigurati organizator, turnir se igra na dva dobivena seta do 11 poena, u slučaju rezultata 10-10 ne postoji igranje na dva boda razlike, svaki igrač ima pravo na dva servisa.

Za pobjednike turnira osigurane su i simbolične nagrade! Još uvijek se stignete prijaviti, stoga nemojte propustiti zabavu u turniru Pingača.

(Foto: FB Bunker)