°C 7

Damir Milanović i Domagoj Kranjčec pojačali Gradiće

19.07.2018.

Redakcija

Jedini turopoljski četvrtoligaš, momčad Gradića sinoć je započela s pripremama za novu sezonu. Prvom okupljanju i treningu odazvalo se 16 igrača koje su uvodno ispred Uprave pozdravili dopredsjednici Dražen Šimičić i Mario Fabečić, te blagajnik Vlado Vujnović, a potom je trener Zoran Tomčić izveo igrače na prvi trening.

Igrački kadar podosta je izmijenjen, no okupljeni kibici zadovoljni su viđenim, kao i trener Tomčić koji se zahvaljuje Upravi na odrađenom poslu. Otišle Župetića, Bogovića, Fridriha, Rajića, Kovačića, Rakasa, Hrženjaka i Matanovića zamijenit će iskusni Damir Milanović i Domagoj Kranjčec, a u Gradiće se nakon pola godine vratio i Nikola Furić. Uz njih klubu su pristupili još; Gligorević, Prnjak, Lučić, Cvetnić, Šestan, Golubić, Lasić i Brdek (jučer opravdano odsutan). Uz ove novopridošle igrače jučerašnjem treningu nazočili su još; Cedrick, Budimir, Hajduk, Zrnčić, Župetić i Štefner, dok su svoj izostanak opravdali Cindrić, Gršić i Zagorec.

Pripremni period u odnosu na prijašnje godine trener Tomčić nije mijenjao, na tjednoj bazi je šest aktivnosti, a s odigravanjem utakmica kreće se početkom kolovoza. U planu je pet susreta; Polet (4. kolovoza), Mraclin (5. kolovoza), Dinamo Hidrel (11. kolovoza), Turopoljac (12. kolovoza), dok će momčad generalku pred start prvenstva imati protiv Lekenika 18. kolovoza.