°C 9

"Cola" i "Medenjačići" najbolji na otvorenju Coca-Cola Cupa u Rugvici

28.01.2019.

Redakcija

U sportskoj dvorani osnovne škole Rugvica protekle je subote održan prvi kvalifikacijski turnir ovogodišnjeg Coca-Cola Cupa Zagrebačke županije.

Tako je Cup, kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha i u ovu, šestu sezonu zaredom, krenuo fenomenalno, okupivši u dvorani veliki broj malonogometaša, ali i navijača koji su došli podržati svoje ekipe u borbi za plasman na županijsku završnicu.

U toj borbi najuspješnijima su se pokazale ekipe „Cola“ (U15) i „Medenjačići“ (U18), a predstavnici svih ekipa sudjelovali su i u natjecanju u tehniciranju, te su pobjednici osvojili majice s potpisom Marcela Brozovića, hrvatskog nogometnog reprezentativca.

Okupljene učenike pozdravili su gospodin Robert Munđer, predsjednik zajednice športskih udruga i Tihana Butorac, predstavnica Plazma Sportskih igara mladih.

-Općina Rugvica puno ulaže u programe namijenjeni djeci i sportu i veselimo se nadolazećoj Turneji radosti u proljeće- izjavio je Munđer.

U sklopu ceremonije otvorenja Tomislav Gudić, direktor natjecanja Plazma Sportskih mladih predao je donaciju sportske opreme osnovnoj školi, a mlade nogometaše iz svoje općine podržala je i Ana Munić, predsjednica općinskog vijeća Rugvice.

Coca-Cola Cup Zagrebačke županije nastavlja se turnirima u Dugom Selu i Svetom Ivanu Zelini, te turnirima koji će se na proljeće održati u Samoboru, Velikoj Gorici i Ivanić-Gradu.  

Foto: Plazma Sportske igre mladih

Galerija slika

"Cola" i "Medenjačići" najbolji na otvorenju Coca-Cola Cupa u Rugvici "Cola" i "Medenjačići" najbolji na otvorenju Coca-Cola Cupa u Rugvici "Cola" i "Medenjačići" najbolji na otvorenju Coca-Cola Cupa u Rugvici "Cola" i "Medenjačići" najbolji na otvorenju Coca-Cola Cupa u Rugvici "Cola" i "Medenjačići" najbolji na otvorenju Coca-Cola Cupa u Rugvici "Cola" i "Medenjačići" najbolji na otvorenju Coca-Cola Cupa u Rugvici "Cola" i "Medenjačići" najbolji na otvorenju Coca-Cola Cupa u Rugvici "Cola" i "Medenjačići" najbolji na otvorenju Coca-Cola Cupa u Rugvici "Cola" i "Medenjačići" najbolji na otvorenju Coca-Cola Cupa u Rugvici "Cola" i "Medenjačići" najbolji na otvorenju Coca-Cola Cupa u Rugvici