°C 14

Cherif, Lovrić i Ljubisavljević kreirali veliki prekret u Sloveniji

23.03.2019.

Damir Žbulj

Nogometaši Gorice odigrali su prijateljski, pripremni dvoboj na gostovanju kod Domžala te su zaostatak od dva pogotka uspjeli preokrenuti u 4:2 pobjedu.

Slovenski prvoligaš je u prvih pola sata iskoristio dvije pogreške u redovima Goričana i stigao do velike prednosti, međutim, niti to im nije bilo dovoljno za slavlje.

Cherif Ndiaye je do odmora s dva pogotka uspio poravnati, dok su u nastavku Lovrić, koji je u igru ušao umjesto Senegalca, i Ljubisavljević, povratnik nakon dugotrajne pauze zbog ozljede, finiširali veliki preokret.

Priliku je u početnoj postavi dobio Ivan Čović među vratnicama, od prve minute igrali su  Mchedlishvili, Ljubisavljević, Oboabona, Špičić, Maloča, Maslowski, Mathieu, Ronaldo Deaconu, Šroler i Cherif

Nakon reprezentativne pauze Goričani u petak gostuju kod Osijeka, u utorak 2. travnja na rasporedu je domaći okršaj s Lokomotivom, dok je četiri dana kasnije novi veliki dvoboj na Gradskom stadionu, protiv Rijeke. Pred ekipom Sergeja Jakirovića je nevjerojatan niz utakmica protiv trenutno treće, četvrte i druge momčadi HT Prve lige!

(Foto: NK Domžale)