°C 10

Četiri pogotka Šrolera u golijadi protiv Dugog Sela

19.09.2018.

Redakcija

Nogometaši Gorice odigrali su trening utakmicu protiv trećeligaša iz Dugog Sela i upisali i više nego uvjerljivu pobjedu.

Gosti su čak sedam puta morali vaditi loptu iz svoje mreže...

Trener Jakirović na teren je poslao igrače iz drugog plana, na vratima je bio Branescu, debitirao je iskusni nigerijski stoper i reprezentativac Oboabona, dok su u sastavu bili i Krešimir Krizmanić, Musa Muhammed, Matošević, Zenko, Žutić, Lovrić, Šroler, Dabro i Aršakjan. Priliku su dobili još Veriga, Čabraja te Yussif i Moro, dvojac iz Gane.

Martin Šroler je briljirao s četiri pogotka te je pokazao kako zasluženo kuca na vrata prvoligaške momčadi i kako je s razlogom bio u pričuvnom sastavu dvoboja s Dinamom. Po jedan gol dodali su Matošević, Aršakjan i Lovrić.

Nakon sedam odigranih kola Gorica je na petom mjestu s deset bodova, tri više od Slaven Belupa, Hajduka i Intera te tri manje od Rijeke i Lokomotive. Iduću veliku utakmicu Goričani igraju u subotu od 16.30 sati u Gradskom vrtu kod drugoplasiranog Osijeka, koji je u sedam susreta upisao 14 bodova, tri manje od vodećeg Dinama.