°C 26

CB Mozart II najbolji u Lonjici

19.06.2017.

Igor

Minuli vikend "gorjela" je Lonjica. I ove godine, povodom Dana grada Vrbovca, NK Lonja organizirao je u petak i subotu dvodnevni noćni malonogometni turnir. Zapravo, bila je to dvodnevna velika fešta s glazbom, klopom i dobrom zabavom, nadasve dobrim haklom.

Na turniru je nastupilo 19 malonogometnih ekipa, a prvo je mjesto i 5 tisuća kuna osvojila ekipa CB Mozart II, ekipa TVD Sistem osvojila je drugo mjesto i 2 tisuće kuna, a ekipa CB Mozart I bila je treća. Četvrto mjesto osvojio je domaći PUB Cubismo.

Pehare i nagrade u subotu u ponoć ekipama i pojedincima uručio je novi vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj, inače Lonjičak.

Najboljim golmanom proglašen je Filip Jendriš ( TVD sistem ), strijelac je Mario Rac ( Pub Cubismo ), a naj-igrač Hrvoje Mlinarić ( Cb Mozart).

Rezultati -polufinale: Pub Cubismo - TVD Sistem 2-2 (penali 3-1) Cb Mozart I. - Cb Mozart II. 1-2; za treće mjesto: Pub Cubismo - Cb Mozart I. 1-3 penali; finale Cb Mozart II - Tvd Sistem 1-0.

 

 

Galerija slika

CB Mozart II najbolji u Lonjici CB Mozart II najbolji u Lonjici CB Mozart II najbolji u Lonjici CB Mozart II najbolji u Lonjici CB Mozart II najbolji u Lonjici