°C 12

CB Ivac najbolji u Kosnici

25.06.2017.

Igor

Slavljem igrača CB Ivac završio je dvodnevni malonogometni turnir Kosnica open- Ne zaboravimo koji se igra pod medijski pokroviteljstvom VGdanas koji je najuspješnijoj momčadi turnira uručio veliki prijelazni pehar. 

Nakon što su u četvrtak odigrane utakmice po skupinama te razigravanje trećeplasiranih sastava za nastavak turnira jučerašnja završnica donijela je nekoliko iznenađujućih rezultata. U prvom redu to se odnosi na rano ispadanje prošlogodišnjih pobjednika, Stomatološkog centra Flegar TePe Spalta koji je od domaćih uzdanica Pod šljivom 31 poražen u osmini finala. Priredili su domaći dečki još jedno iznenađenje u četvrtfinalu gdje su bili bolji od Germanije sporta. Dalje od toga nisu mogli jer su ih u polufinalu zaustavili kasniji pobjednici, CB Ivac.

Za drugu lijepu priču pobrinuli su se VG Boysi koji su na ovom turniru zaigrali u drastično pomlađenom sastavu. Mlađahni igrači Gorice turnir su završili bez ijednog poraza, a zaustavljeni su tek u polufinalu gdje su precizniji od njih sa sedam metara bili igrači Meteora produkcije. Za utjehu VG Boysima im ostaje treće mjesto i brojne simpatije koje su pokupili kod onih koji su pratili njihove utakmice. 

Pavao Fabek odlučio finale

Finalni susret prema prikazanom na užarenom asfaltnom igralištu u Kosnici izborili su CB Ivac i Meteora produkcija. U krajnje neizvjesnoj i zanimljivoj utakmici koju su snimale i TV kamere slavili su igrači CB Ivac. Za minimalnu, ali zasluženu pobjedu strijelac početkom drugog dijela bio je Pavao Fabek. U ostatku susreta konobari gazde Vjeke Junkovića vođeni od strane Tomislava Jakopeca nisu ispustili prednost.

-Ugodno smo iznenađeni turnirom koji je bio organiziran na dosta visokom nivou. Iza nas je jako teška finalna utakmica u kojoj smo bili bolji i zasluženo na kraju osvojili turnir- poslije finala će Tomislav Jakopec.

Tri prvoplasirane momčadi nagrađene su peharima i novčanim nagradama kao i nagradama Germania sporta, dok je četvrtoplasirana momčad uz pehar također dobila vrijednu nagradu od strane sponzora. Za najboljeg igrača turnira izabran je Filip Rihtar iz pobjedničke momčadi, dok je najbolji vratar turnira bio Mislav Miklec iz Meteora produkcije.

-Ovom godinom sam zadovoljan, imali smo 18 momčadi od kojih je njih 15 išlo dalje. Za iduću godinu želimo da turnir traje barem tri dana te da na njemu igra barem dvadeset momčadi- rekao nam je glavni organizator Milan Nesvanulica.

Turnir u beli i natjecanje u izvođenju kaznenih udaraca

Turnir Kosnici osim malonogometnih uzbuđenja nudi i zabavu za ostatak posjetitelja koji su se mogli prijaviti za turnir u beli te izvođenju kaznenih udaraca gdje su za najbolje također bile osigurane vrijedne nagrade. Turnir u beli pripao je dvojcu Ivan Vuhan i Martin Berek koji su u finalu bili bolji od braće Ferenček, dok je u izvođenju kaznenih udaraca prošlogodišnji naslov obranio Ivan Đurašin.

Turnir Kosnici kad je u pitanju organizacijski dio letvicu je u odnosu na slične turnire podigao na razinu više što dokazuje i dovođenje TV kamera koje su snimile finalnu utakmicu koja će se u srijedu od 19 sati prikazati na Sportskoj televiziji.

FINALE
CB IVAC – METEORA PRODUKCIJA 1:0
STRIJELAC: 1:0 P. Fabek
CB IVAC: Šaplek, Šestić, Čirjak, T. Fabek, P. Fabek, Jakopec, Fabijan, Jupić, Rihtar.
METEORA PRODUKCIJA: Miklec, Knez, Stepić, Borna, Relja, Lazo, Dropulić, Markek, Ćosić, Hađić.

Galerija slika

CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici CB Ivac najbolji u Kosnici