°C 6

Bez pobjednika u Vrbovcu: Vrbovec i Jadran remizirali

18.11.2017.

Igor

Nesumnjivo najbolju partiju ove jeseni odigrali su Vrbovčani na subotnjem zaključenju polusezone pred svojom publikom. S Jadranom iz Poreča odigrali su bez pobjednika 1-1.

Prema pokazanom, ovim remijem manje može biti zadovoljan domaćin, jer je tijekom susreta pokazao više, stvorio daleko više stopostotnih šansi, pogađali prečke, ali - lopta jednostavno nije htjela u gol. S druge strane, sve pohvale i gostima iz Poreča koji su se na Sajmište došli nadigravati i dokazali su još jednom da su ozbiljna momčad.

Prvi je zaprijetio domaćin u 15. i 22. minuti (Dimović), a onda je došao i do vodstva u 32. minuti, kada je iskosa pogodio i ovaj put odlični Pluščec. Vrlo brzo Porečani poravnavaju; dugu loptu na drugu stativu usamljeni Sumić glavom zakucao je u mrežu.

Ovo je prvi remi u 21 dosadašnjem susretu ovih suparnika; Vrbovec i dalje ima 14 pobjeda. Na kontu kolo prije kraja jeseni imaju 25 bodova. Iduću subotu gostuju Zagrebu.

Inače, susret je i u Vrbovcu počeo minutom šutnje za sve poginule hrvatske branitelje i žrtvu Vukovara.

Galerija slika

Bez pobjednika u Vrbovcu: Vrbovec i Jadran remizirali Bez pobjednika u Vrbovcu: Vrbovec i Jadran remizirali Bez pobjednika u Vrbovcu: Vrbovec i Jadran remizirali Bez pobjednika u Vrbovcu: Vrbovec i Jadran remizirali Bez pobjednika u Vrbovcu: Vrbovec i Jadran remizirali