°C 11

Andrea Petrek i Nikola Đorđević najbolji sportaši u prošloj godini

15.01.2018.

ivana

U sklopu finalnog programa 39. malonogometnog turnira Čedomil Drvenkar u Vrbovcu u nedjelju su svečano proglašeni vrbovečki najbolji sportaši i kolektivi za prošlu godinu, kojima su priznanja uručili gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj i zamjenica župana Nadica Žužak.

Najbolja vrbovečka sportašica za 2017. godinu je članica Powerlifting kluba "Wild Hogs" Andrea Petrek, koja je državna prvakinja, ujedno  proglašena i najboljom natjecateljicom u bench pressu. Član

Hrvačkog kluba PIK Vrbovec Nikola Đorđević najbolji je sportaš Vrbovca za proteklu godinu, u kojoj je osvojio drugo mjesto na Prvenstvu Hrvatske do 23 godine i seniorskom prvenstvu grčko-rimskim stilom.

Najbolji mladi sportaši Vrbovca su Ivan Klepac, član Hrvačkog kluba PIK Vrbovec, te Gabrijela Pijanec, članica Ženskog odbojkaškog kluba Vrbovec.

Siniša Križan iz Powerlifting kluba Wild Hogs najbolji je vrbovečki trener, dok je predsjednik Košarkaškog kluba Petar Zrinski Robert Haić primio nagradu za najboljeg športskog djelatnika.

Nogometni klub Vrbovec, koji je jesenas osvojio 7. mjesto u 3. HNL- Zapad najbolja je momčad Vrbovca, dok su odbojkašice ŽOK Vrbovca najbolja gradska ekipa.

Najboljim sportskim kolektivom u 2017. godini proglašeno je Športsko ribolovno društvo Amur čiji su natjecatelji osvojili drugo mjesto na Kupu Hrvatske, čime su osigurali nastup na Kupu Jadransko-podunavskih zemalja.

 

 (fs)

Galerija slika

Andrea Petrek i Nikola Đorđević najbolji sportaši u prošloj godini Andrea Petrek i Nikola Đorđević najbolji sportaši u prošloj godini Andrea Petrek i Nikola Đorđević najbolji sportaši u prošloj godini Andrea Petrek i Nikola Đorđević najbolji sportaši u prošloj godini Andrea Petrek i Nikola Đorđević najbolji sportaši u prošloj godini Andrea Petrek i Nikola Đorđević najbolji sportaši u prošloj godini Andrea Petrek i Nikola Đorđević najbolji sportaši u prošloj godini Andrea Petrek i Nikola Đorđević najbolji sportaši u prošloj godini