°C 15

4. NL: Savski Marof i Gradići bez poraza

11.09.2017.

Igor

Uz Savski Marof jedina momčad bez poraza u 4. NL Središte Zagreb su Gradići. Oba sastava na kontu trenutno imaju po deset bodova predvodeći tako četvrtoligašku karavanu. 

Gradići koji su na startu prvenstva svladali Polet, Savu i Ponikve u subotu su remizirali u Slunju odigravši 0:0 protiv istoimenog domaćina.

-Bila je to tvrda i borbena utakmica u kojoj su se moji igrači znali prilagoditi protivniku i terenu. Postignutim rezultatom sam zadovoljan, a već danas započinju pripreme za srijedu i utakmicu protiv Gaja- priča trener Gradića Zoran Tomčić.

Prije samo dvadesetak dana i pobjede nad Poletom Tomčić je rekao kako je u početnim kolima najvažnije prikupiti što više bodova, jer na temelju tih rezultata može ocijeniti nastavak sezone. Ako je suditi prema tome, Gradići će imati itekakvih razloga za zadovoljstvo i slavlje.

-Ja na dobrom startu uvijek inzistiram, jer lakše je kada se u prvenstvo dobro krene. Pred nama su sada dvije važne utakmice, Gaj u srijedu i Mladost za vikend, tek nakon toga moći ćemo vidjeti gdje smo i što smo te koliko nam bodova još treba do onih 40 koliko jamči ostanak u ligi- kaže Tomčić.

Za razliku od Gradića gdje su stvari pod rezultatskom kontrolom, nešto lošija situacija je u Polet koji zajedno s Mladosti iz Petrinje drži začelje. Upravo su se ove dvije momčadi i sastale jučer odigravši 1:1, pri čemu mnogo nezadovoljniji mogu biti Cipeki koji i nisu imali sudačku naklonost, budući da su u više navrata drastično oštećeni.

U četvrtom kolu još su igrali; Gaj-Stupnik 2:0, Mladost (Z)-Sava 2:1, Croatia-Savski Marof 0:0, Jarun-Ponikve 1:0, Dinamo-Karlovac 1919 2:0 i Samobor-Zelina 4:0.