°C 1

Vozačica (23) Mercedesa sletjela s ceste i udarila u parkirano vozilo

10.01.2018.

ivana

U prometnoj nesreći koja se jučer u 9 sati dogodila u Markuševcu Turopoljskom kraj Velike Gorice teško je ozlijeđena 23-godišnja vozačica.

Zbog neprilagođene brzine vozačica je sletjela na meki teren i udarila automobilom u drugo parkirano vozilo. U istom naletu od siline udarca oštećena su još dva parkirana vozila.

-Prometna nesreća dogodila se na način da je 23-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom Mercedes A 140 zagrebačkih registarskih oznaka Ulicom Peršinovec, u smjeru zapada. Dolaskom do oštrog nepreglednog zavoja, za oko 600 metara južnije od kućnog broja 163, nije prilagodila brzinu kretanja te je izgubila nadzor nad vozilom i u zanošenju sletjela na meki teren. Tada je prednjim dijelom automobila naletjela na parkiranu Opel Astru zagrebačkih registarskih oznaka koji je od udara odbačen unazad, udarivši Renault scenic zagrebačkih registarskih oznaka, koji je bio parkiran iza spomenute Opel Astre. Od naleta je Renault scenic odbačen unazad na prednju stranu parkirane Škode Fabije zagrebačkih registarskih oznaka-izvijestili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Vozačica Mercedesa je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć nakon nesreće pružena joj je u Klinici za traumatologiju.(puz)