°C 14

Veliko priznanje za Ivakop

30.05.2017.

Igor

Na četrnaestom Cropak natječaju komunalno društvo Ivakop osvojilo je prvo mjesto s projektom Za suživot s prirodom u kategoriji „EKO CROPAK – Edukacijski projekt“. Time mu je pružena mogućnost izravnog sudjelovanja na svjetskom natječaju Worldstar u organizaciji Svjetske organizacije za ambalažu.

-Ponosni smo što smo bili u društvu renomiranih tvrtki u našoj državi, a time se potvrđuje naš vrijedni i stručni rad u planiranju i realizaciji naših projekata- poručili su iz Ivakopa.

Natječaj Cropak osmišljen je s ciljem promocije i isticanja prednosti i koristi ambalaže kao važnog sredstva zaštite, promocije i identifikacije proizvoda te motiviranja proizvođača i korisnika ambalaže, dizajnera i tiskara na proširenje tehničke i kvalitativne granice ambalažne i grafičke industrije.

Projekt s kojim se komunalno društvo Ivakop prijavilo na ovogodišnji natječaj za cilj ima smanjenje ukupne količine otpada koji se odlaže na odlagalište kroz edukaciju stanovnika o pravilnom načinu odlaganja odvojeno prikupljenog otpada. Cilj je promijeniti i navike stanovnika spram otpada, ukazati na važnost brige o zaštiti prirode i okoliša te stvoriti osjećaj uzajamne povezanosti između tvrtke Ivakop i njenih korisnika. (FOTO: Ivakop)