°C 8

Uz Škoru, vatromet i vola s ražnja završili Dani općine Dubrava

12.06.2018.

Redakcija

U Dubravi se proteklog vikenda slavio Dan općine pa su tom prilikom na Dudnjaku organizirana brojna društvena, umjetnička i glazbena događanja, a okupljeni posjetitelji uživali su i u natjecanju u kuhanju paprikaša, fiša, u lovu ribe te uz nogometne utakmice.

Proslava je u petak navečer započela koncertom Sara-Elena & Piccadilly Show Band te popularnih Učiteljica, a bogati program nastavio se već u subotnjim jutarnjim satima izložbom vatrogasnih vozila, likovnom kolonijom, natjecanjem u paprikašu, smotrom vatrogasaca, natjecanjem u kuhanju fiša, izložbom udruga, dječjom biciklijadom te kulturno umjetničkim programom.

Glavni događaj velike trodnevne fešte u Dubravi svakako je bio koncert Miroslava Škore koji je oduševio dubravsku publiku, ali i spektakularni vatromet koji je nebo iznad općine osvijetlio u subotu točno u ponoć.

Uz to su domaćini, u sklopu proslave 95. rođendana NK Dubrave, odigrali prijateljsku utakmicu sa prvoligašem NK Inter Zaprešić, a odigrana je i utakmica Političari - ŽNK Vrbovec.

Velika proslava završena je uz koncert Druge dimenzije i podjelu vola s ražnja u nedjelju od 19:30 sati, a Dubravci će ovogodišnju proslavu Dana općine svakako upamtiti jer, kako kažu, ovakvu feštu u svome kraju nisu imali već dugo vremena.

-Drage Dubravke, dragi Dubravci! Sretan Vam dan naše Dubrave i dan Župe svete Margarete! Presretni smo što smo Vam pružili proslavu dostojnu dubravske tradicije i povijesti- napisao je na svom Facebook profilu načelnik općine Tomislav Okroša.

Foto: Facebook Tomislav Okroša 

Galerija slika

Uz Škoru, vatromet i vola s ražnja završili Dani općine Dubrava Uz Škoru, vatromet i vola s ražnja završili Dani općine Dubrava Uz Škoru, vatromet i vola s ražnja završili Dani općine Dubrava Uz Škoru, vatromet i vola s ražnja završili Dani općine Dubrava Uz Škoru, vatromet i vola s ražnja završili Dani općine Dubrava Uz Škoru, vatromet i vola s ražnja završili Dani općine Dubrava Uz Škoru, vatromet i vola s ražnja završili Dani općine Dubrava Uz Škoru, vatromet i vola s ražnja završili Dani općine Dubrava