°C 10

Sveta Nedelja: Najprometnija ulica zatvorena za promet, kreću radovi na novom kružnom toku

23.09.2019.

Romana Šimek

Dana 23. rujna 2019. godine planiran je početak radova na izvedbi kružnog toka na raskrižju Državne ceste DC231, Autoceste A3 i Županijske ceste ŽC3063 (Dr. Franje Tuđmana) u Svetoj Nedelji. 

Tijekom izvođenja radova od strane investitora Hrvatskih cesta donesena je privremena regulacija prometa koju možete pogledati OVDJE.

Sukladno navedenom, prometnica je zatvorena za sav promet, uključujući silazak s autoceste, kao i cjelokupno raskrižje tijekom izvođenja građevinskih radova.

-Raskrižje Državne ceste DC231, Autoceste A3 i Županijske ceste ŽC3063 (Ulica dr. Franje Tuđmana) jedno je od najprometnijih u Svetoj Nedelji. Na navedenoj lokaciji svakodnevno se stvaraju gužve stoga se kreće u izgradnju kružnog toka kako bi se ista smanjila. Planirani početak radova na izvedbi kružnog toka je 23. rujna. Tijekom izvođenja radova od strane investitora Hrvatskih cesta, donesena je privremena regulacija prometa. S obzirom na navedeno, prometnica će biti zatvorena za sav promet, uključujući silazak s autoceste, kao i cjelokupno raskrižje tijekom izvođenja građevinskih radova. Molim sve sudionike prometa da poštuju prometnu signalizaciju!- napisao je gradonačelnik Dario Zurovec na svom Facebook profilu.

 

Evo kako bi to moglo u konačnici izgledati: