°C 14

Sraz s Rusijom gleda se na velikim ekranima

06.07.2018.

Vana Pocrnjić

Na svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji sutra će naši Vatreni igrati četvrtfinale s domaćinima. Kažu da je nogomet druga sporedna stvar na svijetu, ali ovakav nogomet je ujedinio cijelu Hrvatsku.

Cijela Hrvatska s velikim nestrpljenjem očekuje sutrašnju utakmicu koja će se prenositi s početkom u 20 sati. U gradovima Zagrebačke županije, gledanje je organizirano na javim površinama, uglavnom na glavnim trgovima.

U Svetoj Nedelji četvrtfinale će se gledati na glavnom gradskom trgu, a pozivaju na zagrijavanje već u 19:30 sati. U Zaprešiću Vatreni će se gledati na trgu.

U Ivaniću na malom trgu Ivanić organizirana je prava fešta uz sjedeća i stajaća mjesta, kuhane kobasice, točionik i naravno prijenos utakmice.

U Samoboru, u sklopu manifestacije 33.Rudarske greblice utakmica će se moći gledati na lokaciji rudnik Svete Barbare. U Jastrebarskom  prijenos utakmice će biti u perivoju dvorca Erdödy.

U Velikoj Gorici, Vrbovcu, Svetom Ivanu Zelini i Dugom Selu zasada nije najavljeno gledanje četvrtfinale Svjetskog prvenstva, no utakmica će se gledati u brojnim kafićima gdje neće nedostajati navijača. 

Vatreni sretno!!!