°C 30

Prometna u Lonjici: Preminuo 34-godišnji vozač

14.08.2018.

Ivana Ćurić

Teška prometna nesreća dogodila se sinoć u Vrbovcu, točnije u Lonjici, a od posljedica prometne nesreće u kolima hitne medicinske pomoći preminuo je 34-godinji vozač.

Do nesreće je došlo oko 23:45 sati u Vrbovcu nakon što je vozač izgubio nadzor nad vozilom iz za sada nepoznatog razloga.

-34-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Škoda Felicia, zagrebačkih registarskih oznaka, županijskom cestom 3034 kroz mjesto Lonjica u smjeru istoka. Iz nepoznatog razloga izgubio je nadzor nad vozilom, prešao na suprotni kolnički trak, sletio u lijevi putni jarak i udario u prilazni most ispred kućnog broja 112. Potom je udario u električni stup od kojeg se odbio i udario u parkirani autobus marke Setra, bjelovarskih registarskih oznaka u vlasništvu poduzeća iz Čazme. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 34-godišnjak koji je u kolima hitne pomoći na putu prema bolnici iza 1 sat preminuo-izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a zbog očevida Županijska cesta 3034 u mjestu Lonjica bila je zatvorena od 23:50 do 3:30 sati.