°C 3

Pri slijetanju s ceste kod Vrbovca poginuo vozač, u Križu suvozač

30.05.2018.

Maja Ivčić

Dvije tragične prometne nesreće dogodile su se jučer na području Zagrebačke županije. U obje nesreće došlo je do slijetanja vozila s ceste te je tom prilikom u nesreći kod Vrbovca poginuo vozač, a kod Križa suvozač.

U Dubravi kraj Vrbovca 56-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Škoda Octavija zagrebačkih registarskih oznaka kolnikom ceste D 10 u smjeru istoka. Prešavši 7 kilometar skrenuo je s kolnika, prevrnuo se i sletio u kanal. Na mjestu događaja je premio, a njegovo tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, izvijestila je policija.

U mjestu na području općine Križ oko 17 sati je došlo do nesreće u kojoj je smrtno stradao suvozač. Policija je izvijestila kako je 55-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom marke Seat Cordoba daruvarskih registarskih oznaka Moslavačkom ulicom u smjeru juga. Dolaskom do broja 150 skrenula je s kolnika i sletjela u kanal. Na mjestu događaja preminuo je 63-godišnji suvozač, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.